Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Μακάριος: «Περισσότερο φως στο λιμάνι, στην Καβάλα, με δύο παρεμβάσεις»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Δύο νέες παρεμβάσεις στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» οι οποίες θα του προσδώσουν μια άλλη, πιο… φωτεινή εικόνα, θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα.

Η πρώτη αφορά την τοποθέτηση νέου φωτισμού στην αίθουσα αναμονής που θα λειτουργήσει από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και η δεύτερη τη φωταγώγηση των πλωτών εξεδρών του, εντός του νέου έτους.

Τη σχετική πρωτοβουλία έλαβε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, προτείνοντάς το στη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. κυρία Άννα Θυσιάδου, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά.

Ο κ. Λαζαρίδης, σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή, έκανε την εξής δήλωση:

«Το λιμάνι της Καβάλας αποτελεί έναν από τους κύριους φάρους ανάπτυξής της εδώ και αιώνες. O διαρκής εκσυγχρονισμός του αντανακλά και το μέλλον της περιοχής. Ένα λειτουργικό λιμάνι υποδηλώνει μια λειτουργική και παράλληλα σύγχρονη πόλη, η οποία ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο νέος φωτισμός της αίθουσας αναμονής του Επιβατικού Λιμένα “Απόστολος Παύλος” και η φωταγώγηση των πλωτών εξεδρών προσδίδουν μια άλλη εικόνα συνολικά στο λιμάνι, αλλά και στην ίδια την πόλη, μια εικόνα γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον της Καβάλας, αρχής γενομένης από ένα πιο φωτεινό 2021.

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Θυσιάδου για την αποτελεσματική συνεργασία που έχουμε.

Η υλοποίηση του σχεδίου για την Καβάλα που ονειρευόμαστε συνεχίζεται».

spot_img

Διαφημίσεις