Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Μακάριος: «Ο κ. Τσίπρας να αποδοκιμάσει τον κ. Σκουρλέτη ή να φέρει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του περί μιζών»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Πρόσκληση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα είτε να αποδοκιμάσει τον κ. Π. Σκουρλέτη για όσα είπε αυτός σε τηλεοπτική εκπομπή περί «μιζών» στα εξοπλιστικά είτε να προσκομιστούν οι αποδείξεις των λεγομένων του, απηύθυνε ο εισηγητής εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, στην αρχή της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη συμφωνία Ελλάδας και Γαλλίας.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Λαζαρίδης, «ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, μίλησε αρχικά για μυρωδιά σκανδάλου. Ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν υπάρχει ζήτημα μαύρου χρήματος ή μίζας. ‘’Ενδεχομένως και αυτό’’, απάντησε ο κ. Σκουρλέτης».

Επειδή, σχολίασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, «αυτό είναι πολύ ‘’βαρύ’’, καθώς την ελληνογαλλική συμφωνία, από την οποία απορρέει η αγορά οπλικών συστημάτων, την υπογράφουν ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο Γάλλος Πρόεδρος κ. Μακρόν και οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των δύο χωρών, καλούμε τον κ. Τσίπρα είτε να αποδοκιμάσει τον κ. Σκουρλέτη είτε μέχρι τη συζήτηση στην Ολομέλεια την προσεχή Πέμπτη να προσκομίσει τις αποδείξεις των λεγομένων του. Διαφορετικά, θα είστε κοινοί συκοφάντες», σημείωσε.

spot_img

Διαφημίσεις