Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Μακάριος: «Με ενότητα και αποφασιστικότητα ο Α.Ο. Καβάλα θα αναγεννηθεί, παρά τη σε βάρος του αδικία»

Ακολούθησε μας

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για τον Α.Ο. Καβάλα, έκανε την εξής δήλωση:

«Με έκπληξη, απορία και απογοήτευση ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που απέρριψε την προσφυγή του Α.Ο. Καβάλα όσον αφορά στη δυνατότητα συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Α.Ο.Κ. πρέπει να είναι η μόνη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με πλήρη φάκελο με τα αναγκαία πιστοποιητικά, που δεν έχει οφειλές ούτε προς παίκτες ούτε προς ασφαλιστικά ταμεία, που κέρδισε επάξια την άνοδό του εντός των αγωνιστικών χώρων και δεν πήρε την σχετική άδεια, κινδυνεύοντας με αφανισμό.

Φαίνεται πως κάποιοι ενοχλούνται και ίσως φοβούνται την ιστορική ομάδα του νομού μας, η οποία αδικήθηκε κατάφωρα για μια ακόμη φορά την τελευταία δεκαετία. Είναι η μοναδική που τιμωρείται, σε αντίθεση με άλλες ομάδες που, αν και σε αντίστοιχη κατάσταση με τον Α.Ο.Κ., θα αγωνιστούν κανονικά στην Super League 2.

 Οι ευθύνες εντός και εκτός Καβάλας έχουν ονοματεπώνυμο και θα έρθει η ώρα να αποδοθούν!

 Όμως δεν πρόκειται να κάνουμε σε κανέναν τη χάρη. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτούνται ψυχραιμία, ενότητα και αποφασιστικότητα για την αναγέννηση της ομάδας μας.

 Η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ας αποτελέσει την απαρχή μιας νέας, ένδοξης πορείας, με στόχο την κορυφή. Εκεί δηλαδή που ανήκει ο Α.Ο.Κ.

 Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια.

 Απευθύνω πρόσκληση στον κ. Άλεξ Χαντιτάτζι να μην καμφθεί, να κάνει πράξη το όραμα και τις υποσχέσεις του και του χρόνου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο του αγαπημένου μας Α.Ο.Κ. στην Super League 2».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα