Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Μακάριος Λαζαρίδης: «Τον κ. Τσίπρα ενόχλησαν πάλι ο εθνικός ύμνος και η Εκκλησία»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την τελευταία δημόσια αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρα στην Εκκλησία και τον εθνικό μας ύμνο σχολίασε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και το δημοσιογράφο κ. Γ. Ντσούνο.

«Είδα τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Πραγματικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ την έλευση των Rafale στη χώρα μας. Μάλιστα, αναφερόμενος στην τελετή, ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο – επί λέξει – για έναν συνδυασμό “κιτς, τους παπάδες να ευλογούν τα πτερύγια και τη μπάντα να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο”. Τον κ. Τσίπρα ενόχλησαν πάλι ο εθνικός ύμνος και η Εκκλησία. Ντροπή», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

Ερωτηθείς για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σημείωσε: «Δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις, αλλά αυτό που εισπράττω καθημερινά από την επαφή μου με τους πολίτες: Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι η Κυβέρνηση, έχοντας να αντιμετωπίσει πάρα πολλές ταυτόχρονες κρίσεις, έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δεν πανηγυρίζουμε, ξέρουμε τις δυσκολίες και δίνουμε αγώνα για να τις ξεπεράσουμε. Τα ευρήματα των ερευνών δείχνουν ότι η Κυβέρνηση έχει διατηρήσει τη δυναμική της ακριβώς γιατί η κοινωνία αντιλαμβάνεται την υπεύθυνη στάση της, τη στιγμή που η Αξιωματική Αντιπολίτευση, λόγω της καταστροφολογίας και της λαϊκίστικης πολιτικής της, βυθίζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας θα περιμένουν 18 μήνες ακόμη για να ηττηθούν ξανά».

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις