Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει επειδή κορυφαίο στέλεχός του παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο»

Ακολούθησε μας

Την πρόταση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την παραπομπή του κ. Νίκου Παππά για παράβαση των υπουργικών του καθηκόντων κατά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, κλήθηκε να σχολιάσει ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και το δημοσιογράφο κ. Γ. Παπαδάκη.

«Το πόρισμα της πλειοψηφίας είναι τεκμηριωμένο και στοιχειοθετημένο και αποτελεί καταπέλτη για τον Νίκο Παππά και τις παρασκηνιακές μεθόδους που ακολούθησε την επίμαχη περίοδο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

Όπως εξήγησε, «πέρα από το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση για το οποίο προτείνει στο πόρισμά της η Νέα Δημοκρατία για τον κ. Παππά, παράλληλα προτείνεται η διαβίβαση του πορίσματος, καθώς και των πρακτικών των συνεδριάσεων της Επιτροπής στην Εισαγγελία και τις αρμόδιες αρχές, τη φορολογική αρχή και την αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την έκπληξή του επειδή «για πρώτη φορά βλέπουμε πολιτικό κόμμα να πανηγυρίζει για κορυφαίο στέλεχός του, στενό συνεργάτη και φίλο του τέως πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, που παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Αναφορικά με τις διευκολύνσεις των εμβολιασμένων πολιτών που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όπως σημείωσε, «επιδιώκουμε: Πρώτον, να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες για να εμβολιαστούν. Δεύτερον, να δημιουργήσουμε ένα συνολικό πλέγμα προστασίας της δημόσιας υγείας σε χώρους όπου παρατηρείται υψηλός συγχρωτισμός και είναι πιθανή η διάδοση του ιού. Και τρίτον, να αποκατασταθεί σταδιακά η ελευθερία των πολιτών που έχουν ήδη εμβολιαστεί και έχουν τις προϋποθέσεις για να μπορούν να έχουν πίσω την προσωπική, την κοινωνική τους ζωή σε πλήρη έκταση».

Όλα αυτά, ξεκαθάρισε ο κ. Λαζαρίδης, «θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και των δικαιωμάτων όλων των πολιτών. Είναι η προϋπόθεση για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και θα το κάνουμε παρά τα εμπόδια που προσπαθούν κάποιοι να βάλουν σε αυτή την προσπάθεια».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα