Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Μακάριος: «Δίκαιο το αίτημα των απόστρατων αξιωματικών για την κατανομή πόρων από τα εξοπλιστικά»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Καβάλας, συναντήθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, στα γραφεία της Ένωσης.

Συζητήθηκαν όλα τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα εθνικά μας θέματα, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι αξιωματικοί μας.

Κορυφαίο αυτών, η αναλογική κατανομή πόρων στα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων, προερχομένων από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Τα μέλη της Ένωσης ζητούν να προωθηθεί άμεσα ρύθμιση που να αφορά την ισοκατανομή μεταξύ των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων των πόρων που προέρχονται από οποιεσδήποτε προμήθειες από το ΥΠΕΘΑ, αναλογικά με τη δύναμη των μετόχων και των μερισματούχων τους. Αίτημα το οποίο ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο και δεσμεύτηκε να πράξει ό,τι περνάει από το χέρι του για την υλοποίησή του.

Ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος, Ταξίαρχος ε.α. ΕΛ.ΑΣ, κ. Κωνσταντίνος Στεφανίδης δώρισε στον Βουλευτή το πόνημα του Αντισυνταγματάρχη ε.α., Ευαγγέλου Παπαβέργου, «Στολές του Ελληνικού Στρατού», την έκδοση του οποίου επιμελήθηκε το Παράρτημα Καβάλας.

spot_img

Διαφημίσεις