Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025

Κ.Κ.Ε Καβάλας: Έτοιμο το ψηφοδέλτιο της “μάχης και ελπίδας”

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Το ψηφοδέλτιο του, για τις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, παρουσίασε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το Κ.Κ.Ε. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο μάχης και ελπίδας, όπως το χαρακτήρισε ο Βασίλης Καταπόδης, ο οποίος και έκανε την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών.

Ο κ. Καταπόδης, στην τοποθέτησή του, άσκησε σκληρή κριτική σε όλες τις κυβερνήσεις, που όπως είπε, στο σύνολο τους κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό, ενώ επισήμανε ότι το 3ο μνημόνιο περιέχει μέτρα – φωτιά, που θα φανούν σε όλους τον χειμώνα που έρχεται.

«Στήνουν νέες παγίδες στον ελληνικό λαό…»

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το Κ.Κ.Ε., το μόνο κόμμα, που όπως ανέφερε, δεν τους είπε ποτέ ψέματα.

«Ο λαός έχει πλέον πείρα και πρέπει να την αξιοποιήσει. Δοκίμασε τα πάντα και τα είδε όλα. Κάθε φορά η ελπίδα του διαψεύδονταν. Τώρα στήνουν νέες παγίδες στον ελληνικό λαό, με νέες διαχωριστικές γραμμές. Λένε ψέματα για δήθεν παράλληλα προγράμματα και κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, τόσο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όσο και η Νέα Δημοκρατία. Η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. είναι το μήνυμα ότι ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι. Υπάρχει λύση έξω από τα τείχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον δρόμο της πραγματικής ανατροπής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καταπόδης.

Ψήφος στο Κ.Κ.Ε. η μόνη ασπίδα για τους πολίτες

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κ.Κ.Ε. για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Πρόκειται για τους: Χρήστο Ποτόλια, Νίκο Χρυσάφη, Αναστασία Καραγιώργη, Θόδωρο Συμεωνίδη, Δημήτρη Καγιάσα και Χάρις Πηλίτση.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, ο Χρήστος Ποτόλιας, σημείωσε ότι η μόνη ασπίδα για τον δοκιμαζόμενο Έλληνα είναι η ψήφος στο Κ.Κ.Ε., με την οποία κάποια στιγμή ο πολίτης μπορεί να ελπίζει ότι θα δει άσπρη μέρα.

Από την πλευρά της η Αναστασία Καραγιώργη απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους υπαλλήλους να μην χάσουν την ευκαιρία και σε αυτές τις εκλογές να δυναμώσουν την πάλη τους απέναντι στην εργοδοσία, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε.

«Οδοστρωτήρας» τα νέα μέτρα για τους αγρότες

Στην νεολαία απευθύνθηκε ο Θόδωρος Συμεωνίδης, η οποία, όπως επισήμανε, μπορεί να κάνει την αρχή και να στείλει μαζικά μηνύματα, μετέχοντας και στους αγώνες μαζί με την Κ.Ν.Ε., ενώ σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που πρόσφατα ψηφίστηκαν για τους αγρότες, τα χαρακτήρισε «οδοστρωτήρα».

Από την μεριά του ο Δημήτρης Καγιάσας κάλεσε τους πολίτες σε αυτές τις εκλογές να θυμηθούν ποια ήταν τα κόμματα που οδήγησαν στον μαρασμό τα μικρομάγαζα, ενώ με έμφαση σημείωσε ότι το Κ.Κ.Ε. ήταν πάντοτε δίπλα στους μικροεπαγγελματίες.

Ζήτησε δε από τους πολίτες να ενισχύσουν το Κ.Κ.Ε. μέχρι την τελική ρήξη και ανατροπή.

Η Χάρις Πηλίτση δήλωσε ότι τα νέα μέτρα που αφορούν τους αγρότες είναι φωτιά που στην ουσία θα τους ξεκληρίσουν. Απευθυνόμενη στους πολίτες είπε ότι τα άλλα κόμματα τους κοροϊδεύουν συστηματικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι άλλος χαμένος χρόνος. Αρκετά πληρώσαμε».

Να επισημανθεί καταληκτικά ότι από την χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών απουσίαζε ο Νίκος Χρυσάφης, από το νησί της Θάσου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δυσαρεστημένο το Τοπικό συμβούλιο Αμυγδαλεώνα από την συνάντηση με τον Δήμαρχο

Το Τοπικό συμβούλιο Κοινότητας Αμυγδαλεώνα μετά την συνάντηση που...

Οι προτάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για το κυκλοφοριακό πρόβλημα

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ενημερώνει το επιβατικό κοινό, καθώς...

Ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην ανοιχτή διαβούλευση για το κυκλοφοριακό

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή διαβούλευση που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή...

Παραγωγή έως και 180 χιλ. βαρέλια στο τρίμηνο η Energean 

Προς δέσμευση χωρητικότητας για εξαγωγές αερίου στην Αίγυπτο -...

Η κατάργηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» έβαλε «φρένο» και στο Cosmopolis

Απόστολος Μουμτσάκης: Έγιναν πολλές προσπάθειες, ώστε το Cosmopolis να...

Τα έργα έκαναν χειρότερο το κυκλοφοριακό στην Καβάλα

Χρήστος Ιωαννίδης: Για ποιο λόγο να γίνει κυκλικός κόμβος...

Οικονομικούς συμβούλους ξένων πρεσβειών υποδέχεται η ΠΑΜΘ

Εκδήλωση υποδοχής της διπλωματικής αποστολής των συμβούλων οικονομικών -...