Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Κωνσταντίνος – Κάρολος Παπαδόπουλος: «Δεν θα δυσκολευτούμε  να βρούμε υποψήφιους»

Στόχος μας το 15% στις εκλογές, «ναι» στις μετεκλογικές συνεργασίες αρκεί να είναι στη βάση προγραμματικών θέσεων

Ακολούθησε μας

Πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο «βλέπει» ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στην Καβάλα, Κωνσταντίνος – Κάρολος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Ενήμερο», μ’ αφορμή την πρόσφατη εκλογή του στην θέση αυτή.

«Το συναίσθημα είναι χαράς και παράλληλα μεγάλης ευθύνης, διότι έχω ένα αρκετά σημαντικό έργο έναντι όλων όσοι ψήφισαν και γενικότερα όσων στηρίζουν την παράταξη μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, οι προθέσεις μας είναι καλές, βαθιά πολιτικές και δημοκρατικές», δήλωσε αρχικά για την εκλογή του στη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Καβάλας, ο κ. Παπαδόπουλος.

«Μετά το καλοκαίρι, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, φαίνεται ότι θα πάμε σε εκλογές και γι’ αυτό θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια όλοι για να δουλέψουμε…»

Όσον αφορά το θέμα των πρόωρων εκλογών κι αν αυτές είναι κοντά, ο Κωνσταντίνος Κάρολος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Όπως φαίνεται οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν πολύ σύντομα, κάτι που δείχνουν και όσα συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μετά το καλοκαίρι, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, φαίνεται ότι θα πάμε σε εκλογές και γι’ αυτό θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια όλοι για να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε και ενωμένοι για να καταρτίσουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, με δυνατές υποψηφιότητες από την κοινωνία, από όλες τις τάσεις και απόψεις της προοδευτικής παράταξης. Δεν θα φτάσουμε τον χειμώνα, γιατί ο πρωθυπουργός θα κάνει εκλογές για να προλάβει τα γεγονότα».

«Ο χώρος μας είναι σε μια ανοδική πορεία, θα υπάρχουν αρκετοί που θα δείξουν ενδιαφέρον. Δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε υποψηφίους, αλλά θα δυσκολευτούμε να… διαλέξουμε»

Ερωτηθείς αναφορικά με το αν υπάρχει ετοιμότητα σε τοπικό επίπεδο κι αν έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις σε άτομα που θα κληθούν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στην Καβάλα, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε: «Έτοιμο δεν μπορεί να είναι από τώρα το ψηφοδέλτιο. Το κόμμα μας έχει όμως εμπειρία σε εκλογές και υπάρχουν ήδη επαφές για νέα και αξιόλογα στελέχη. Επειδή ο χώρος μας είναι σε μια ανοδική πορεία θα υπάρχουν αρκετοί που θα δείξουν ενδιαφέρον. Δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε υποψηφίους, αλλά θα δυσκολευτούμε να διαλέξουμε από τους ικανούς ίσως».

«Στόχος μας το 15% στις εκλογές, χωρίς να είναι αποτυχία κάτι λιγότερο»

 Σε ερώτηση για το αν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής θα καταφέρει να «πιάσει» τα ποσοστά που μέχρι σήμερα λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις, ο Κωνσταντίνος Κάρολος Παπαδόπουλος απάντησε: «Ελπίζουμε αρχικά ότι το ποσοστό θα είναι διψήφιο τουλάχιστον και θα πλησιάζει γιατί όχι το 15%. Αυτός είναι ο στόχος μας και νομίζω ότι είναι κάτι εφικτό, βάσει των δημοσκοπήσεων που βλέπουμε, χωρίς να είναι αποτυχία κάτι λιγότερο».

«Ναι» στις μετεκλογικές συνεργασίες, αρκεί να είναι στη βάση προγραμματικών θέσεων

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλα κόμματα όταν και όποτε διεξαχθούν εθνικές εκλογές, ο Κωνσταντίνος Κάρολος Παπαδόπουλος επισήμανε: «Ο πρόεδρος του κόμματός μας έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασίες κι εγώ προσωπικά συμφωνώ με τον πρόεδρο. Πάντα βέβαια στη βάση προγραμματικών θέσεων, όχι για το μοίρασμα θέσεων και καρεκλών».

«Έχει «επιστρέψει» αρκετός κόσμος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής και θα επιστρέψει ακόμη περισσότερος…»

Τέλος σε ερώτηση για το αν βλέπει να «επιστρέφει» και πάλι κόσμος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, μετά το πλήγμα που υπέστη το κόμμα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ο νέος γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Π.Ε. Καβάλας απάντησε: «Ναι, η ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του κόμματος μας, έχει γυρίσει αρκετά το κλίμα. Έχει «επιστρέψει» αρκετός κόσμος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής και θα επιστρέψει ακόμη περισσότερος πιστεύω και μάλιστα και νέος κόσμος».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα