Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη στην Καβάλα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την εναρκτήρια ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και Θράκης.

Τα αισιόδοξα μηνύματα που εκπέμπει η ελληνική οικονομία, η πρόοδος στη συλλογική προσπάθεια του εμβολιασμού καθώς και το σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής αποτελούν μερικές από τις θεματικές ενότητες των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Περισσότερες από 110 επισκέψεις σε εμβληματικά για κάθε περιοχή έργα, επιχειρήσεις με αναπτυξιακή δυναμική, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, δομές υγείας και πρόνοιας και εθελοντικές οργανώσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των επισκέψεων στις 16 Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στα κλιμάκια συμμετέχουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας, 44 βουλευτές, 17 Γραμματείς και μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, 34 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής καθώς και στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιοι επισκέπτονται την Καβάλα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (9/9/2021) θα επισκεφθούν την Καβάλα οι Βαρτζόπουλος Δημήτριος (Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης) και Φεύγας Βασίλης (Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Ν.Δ.

Το κλιμάκιο θα επισκεφθεί την ΕΑΣ Καβάλας στη Χρυσούπολη, το Γεωθερμικό Πεδίο Νέστου και θα έχει συναντήσεις με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Καβάλας και στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.

Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτές Μ. Λαζαρίδης και Γ. Πασχαλίδης και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Κ. Αντωνιάδης και Φ. Πασχαλίδης.

spot_img

Διαφημίσεις