Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Καθοριστικός ο ρόλος του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στο άνοιγμα της Νυμφαίας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στο άνοιγμα του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας. Κινήθηκε ταχύτατα, εντόπισε το σημείο στο οποίο κατασκευάζεται ο σταθμός ελέγχου covid και με την συνεργασία του Στρατού έδωσε λύση στο πρόβλημα που απασχολεί τους τουριστικούς φορείς, και όχι μόνο, της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο Νίκος «έβαλε γκολ» στο τελευταίο λεπτό και έσωσε το παιχνίδι. Οι εργασίες για την κατασκευή σταθμού ελέγχου covid στην Νυμφαία, που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξει η συνοριακή διάβαση στους τουρίστες, ολοκληρώνονται σύντομα. Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τις επόμενες μέρες θα μπορούν οι τουρίστες να διέρχονται από την Νυμφαία, προς μεγάλη ανακούφιση του τουριστικού κλάδου της περιοχή μας.

Εδώ αξίζει προσοχής η επισήμανση που είχε κάνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, όταν ξέσπασε ο θόρυβος για το κλείσιμο της Νυμφαίας. Είχε σημειώσει σε ανάρτησή του:

«Για να οργανωθεί και να συντονιστεί αυτό το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα, έπρεπε μόνο να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές, δηλαδή στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου και συντόνισαν τις προσπάθειες τους, όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας. Έτσι πρέπει να γίνεται, και έτσι πολλά γίνονται».

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι το όλο πρόβλημα προϋπήρχε εξαιτίας της έλλειψης υποδομών στον σταθμό της Νυμφαίας. Λύθηκε άμεσα επειδή στο καίριο πόστο ήταν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε γραφειοκρατικά εμπόδια και τυπικότητες και σε συνεργασία με τους δύο βουλευτές, έδωσε άμεση και πρακτική λύση. Μπορεί το όλο θέμα να φαινόταν απλό, αλλά αν δεν υπήρχε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, η εξέλιξη ίσως να ήταν διαφορετική…

spot_img

Διαφημίσεις