Ιορδάνης Χοροζίδης: Βαδίζουμε μπροστά με άξονα τις αξίες του ΠΑΣΟΚ

Ημέρα:

Στη θέση του γραμματέα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. παραμένει ο Ιορδάνης Χοροζίδης, μετά και την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών το προηγούμενο διάστημα.«Πρώτα από όλα αξίζει ένα εύγε στις προσωπικότητες που αυτό τον καιρό δέχτηκαν να είναι υποψήφιοι στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με δεδομένη την απογοήτευση όλων αυτών των ετών που υπήρχε απέναντι στο κόμμα μας. Επίσης και στους ψηφοφόρους που σηκώθηκαν από την καρέκλα τους και ψήφισαν με ικανοποιητική συμμετοχή για τα δεδομένα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Έχει εκλεγεί ένα όργανο που έχει μέσα του την ελπίδα ότι θα βαδίσει μπροστά, δεδομένης της βούλησης των μελών που έχουν εκλεγεί. Στόχος όλων μας είναι να πάνε τα πράγματα σε μια κατεύθυνση που ταιριάζει με το πνεύμα, τις προτάσεις και τις αξίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.», δήλωσε στον «Ενήμερο» ο Ιορδάνης Χοροζίδης.

«Θέλουμε να έχουμε κοντά μας τα κεντρικά μας στελέχη, διότι και η περιοχή μας έχει τα προβλήματά της, κυρίως αυτό της Β.Φ.Λ.»

Ερωτηθείς αναφορικά με τα πλάνα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Καβάλα, ο γραμματέας της απάντησε: «Ασφαλώς έχουμε ένα σχέδιο στο μυαλό μας, δεδομένων φυσικά και των δυσκολιών του καλοκαιριού και των υποχρεώσεων που έχουν τα κεντρικά μας στελέχη αυτήν την περίοδο με το μεγάλο θέμα που άνοιξε η κυβέρνηση για τον εκλογικό νόμο. Υπάρχουν πράγματι ζητήματα που θέλουν περίσκεψη και για αυτό θα πρέπει να λειτουργούν τα όργανα μας, για να έχουν τις καλύτερες απαντήσεις στα ζητήματα αυτά. Μέσα σ’ αυτή τη δυσκολία εμείς θέλουμε να έχουμε κοντά μας τα κεντρικά μας στελέχη, διότι και η περιοχή μας έχει τα προβλήματά της, κυρίως αυτό της Β.Φ.Λ., όπου πρέπει να καταφέρουμε να λυθεί το θέμα με τρόπο που θα θεραπεύει πληγές κι όχι που θ’ ανοίγει νέες».

«Είμαστε ξεκάθαροι ότι δεν θα ψηφίσουμε τον εκλογικό νόμο…»

Αναφορικά τέλος με το θέμα του εκλογικού νόμου, ο Ιορδάνης Χοροζίδης, τόνισε: «Είμαστε ξεκάθαροι ότι δεν θα τον ψηφίσουμε. Έχουμε προτείνει αλλαγή νόμου, σε αυτά πάνω κινούμαστε και είναι συγκεκριμένες οι προτάσεις μας. Μπαίνει μπροστά η απλή αναλογική, διατηρούμε το 3%, σπάζουμε τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες, ψήφο στα 17, αλλά και να μπορεί η ομογένεια κι όσοι έφυγαν από την χώρα μέσα στην κρίση να ψηφίζουν. Προτείνουμε μπόνους για ένα κόμμα ή για περισσότερα που θα συμπράττουν αν ξεπερνούν το 42% και αυτό να είναι 25 με 30 βουλευτές, το πολύ».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέα επιστολή της ΟΕΒΕΚ προς τους βουλευτές

Νέα επιστολή σχετικά με τη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου...

Ανησυχία για το σχέδιο συνενώσεων των Δ.Ε.Υ.Α

Κώστας Μανίτσας: Υπάρχει ένα μεγάλο σκοτάδι και δεν είναι...

Έπεσε η κίνηση το τελευταίο διάστημα στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας

Σε φθίνουσα πορεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η...

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» ζωντανεύει και φέτος στον Δήμο Παγγαίου

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στον...

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από την Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική μας Εκκλησία, ανταποκρινόμενη...

Καβάλα: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Περιγιάλι

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο...

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στο Λιμανάκι...

Επιστολή της ΟΕΒΕΚ προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας

Επιστολή προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας εν όψει...