Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Ιορδάνης Χοροζίδης: “Έχει αλλάξει το κλίμα των πολιτών απέναντι στο ΠΑΣΟΚ”

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την πεποίθησή του ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, δήλωσε στον «Ενήμερο» ο γραμματέας της τοπικής νομαρχιακής του κόμματος, Ιορδάνης Χοροζίδης.

«Έχω την αίσθηση ότι έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα απέναντί μας. Οι πολίτες δείχνουν ενδιαφέρον, όχι μόνο να συζητήσουν μαζί μας, αλλά και να βοηθήσουν σε όλους τομείς, ακόμη και στις υποψηφιότητες, καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε στην ανανέωση του ψηφοδελτίου μας. Υπάρχει πραγματικά μια μεταστροφή που ελπίζω να μεταφραστεί και στην κάλπη. Πρέπει να υπάρχει στην πατρίδα μας ο σοσιαλδημοκρατικός πυλώνας, καθώς δεν συμβαίνει ευρωπαϊκή χώρα που να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στόχος μας είναι όχι μόνο να υπάρχει, αλλά να έχει δυνατότητα και πρόθεση να κυβερνήσει», δήλωσε σχετικά ο κ. Χοροζίδης.

«Ο δεύτερος των εκλογών δεν μπορεί να αποφύγει τις ευθύνες του»

Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καβάλας, δήλωσε επίσης: «Έχουμε δώσει το στίγμα ότι προχωράμε χωρίς ηγεμονισμούς, ώστε να ενωθεί ο χώρος. Έχουμε κάνει κάποιες πρώτες συνεννοήσεις και σε επίπεδο κορυφής και σε επίπεδο περιφέρειας, όλα αυτά ευδοκιμούν και πιστεύω ότι θα έχουμε πράγματι μια άνοδο που θα είναι διακριτή. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει το πώς εννοούμε την κυβερνητική πορεία της χώρας. Η πρόταση η δική μας λέει ότι ο δεύτερος των εκλογών δεν μπορεί να αποφεύγει τις ευθύνες. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να εκφραστεί μέσα από ένα πρόγραμμα. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τα μνημόνια. Πρέπει με αυτό το πρόγραμμα να βγούμε στο ξέφωτο».

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις