Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Η ΟΕΒΕΚ ευχαριστεί τον Μακάριο Λαζαρίδη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Καβάλας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί δημόσια τον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδης για την παρέμβασή του με την οποία δόθηκε λύση στο θέμα του συμψηφισμού του κόστους μισθοδοσίας για επιχειρήσεις που δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές:

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής της ΟΕΒΕ Καβάλας.

«Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας με τον βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη κατά την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΚ του εξέθεσε τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής, λάβαμε επιστολή του σύμφωνα με την οποία βρέθηκε λύση σε ένα από αυτά .

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαζαρίδης μάς ενημέρωσε ότι μετά από τις ανάλογες ενέργειές του κατατέθηκε και υπερψηφίστηκε η σχετική τροπολογία σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις, που δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά αναγκάζονται να δημιουργήσουν, προκειμένου να τις εξοφλήσουν με συμψηφισμό των απαιτήσεων τους από τον ΟΑΕΔ (επιδότηση του συνολικού κόστους μισθοδοσίας με 4% και 12%), πλέον απαλλάσσονται, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του συμψηφισμού, από την υποχρέωση προσκόμισης βεβαίωσης ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, ενώ δεν θα τους επιβάλλεται από τη Φορολογική Διοίκηση και τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης κανενός είδους πρόστιμο ή προσαύξηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή Καβάλας κ. Μακάριο Λαζαρίδη για την βοήθεια που μας πρόσφερε, την συνδρομή του στο δίκαιο αίτημά μας και αναμένουμε η συνεργασία μας να είναι το ίδιο εποικοδομητική και παραγωγική και στη συνέχεια».

spot_img

Διαφημίσεις