Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ζητούμενο για το ΚΙΝ.ΑΛ. η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές

Ιορδάνης Χοροζίδης: «Όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία έχουν εμπειρία και αξίζουν την εμπιστοσύνης μας...»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

«Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, θα είναι το ζητούμενο για την προοπτική του χώρου μας».

Τα παραπάνω τόνισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ενόψει των εκλογών του Δεκεμβρίου, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Ιορδάνης Χοροζίδης.

«Αυτές οι διαδικασίες και η ίδια η συμμετοχή των πολιτών, αιματώνουν το κίνημα…»

«Η μεγάλη συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές του Δεκεμβρίου, θα είναι πολύ σημαντικό πράγμα για την προοπτική του χώρου μας. Είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Αυτές οι διαδικασίες, αλλά και η ίδια η συμμετοχή των πολιτών, αιματώνουν το κίνημα. Όταν υπάρχει ελεύθερη επιλογή και μπορεί κανείς να διακρίνει την προσωπικότητα κι αυτόν που τον εμπνέει, ακολούθως συντάσσεται και στις περιφερειακές οργανώσεις, αναπτύσσονται καλύτερα οι δομές, λειτουργούν καλύτερα οι ιδέες και τα προγράμματα μας κι όλα πηγαίνουν καλύτερα», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Χοροζίδης.

«Στην Καβάλα όπως και στην υπόλοιπη χώρα υπάρχει ένα καλό ενδιαφέρον – Έχουν ήδη εγγραφεί νέα μέλη που έχουν μπει στους καταλόγους…»

Παράλληλα, ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Καβάλας, εκτίμησε ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη κινητικότητα κι αυτό θα παρακινήσει και κάποιους που είχαν πάψει να ασχολούνται, να συμμετάσχουν τελικά στην προσπάθεια να αναδειχθεί ο χώρος ακόμη περισσότερο.

«Στην Καβάλα, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, υπάρχει ένα καλό ενδιαφέρον. Πιστεύω να περάσουμε στις καρδιές όλων αυτών που παρακινήθηκαν από την προηγούμενη εκλογή προέδρου, λόγω της διεύρυνσης που έγινε για μια μεγάλη παράταξη. Έχουν ήδη εγγραφεί νέα μέλη που έχουν μπει στους καταλόγους και ελπίζω να έχουμε μια καλή συμμετοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χοροζίδης.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε επισκέψεις από πολλούς υποψηφίους στην περιοχή μας, για να ακούσουμε από κοντά τις προτάσεις τους…»

Σε ερώτηση για το αν το επόμενο διάστημα θα βρεθούν στην Καβάλα κάποιοι ή όλοι εκ των υποψηφίων προέδρων του Κινήματος Αλλαγής, ο Ιορδάνης Χοροζίδης απάντησε: «Η αντίδραση των υποψηφίων να σταματήσουν τον προεκλογικό τους αγώνα ήταν εξαιρετική, μετά την απόσυρση της προέδρου. Από ένα σημείο και μετά όμως αφού τελειώσουν και τα τυπικά με τις υποψηφιότητες των υπολοίπων, θα μπουν και πάλι στην προεκλογική διαδικασία και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε επισκέψεις από πολλούς υποψηφίους στην περιοχή μας, για να ακούσουμε από κοντά τις προτάσεις τους κι όσα θέλουν να αναδείξουν με την υποψηφιότητά τους».

Ενωτική ως πρόεδρος η Φώφη Γεννηματά – Πολύ θετική η προσφορά της στο Κίνημα Αλλαγής

Κληθείς να σχολιάσει την πορεία της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο Ιορδάνης Χοροζίδης, τόνισε σχετικά: «Θα ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου για την πρόεδρο μας, να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα. Θεωρώ ότι η κ. Γεννηματά ήταν ενωτική ως πρόεδρος. Έδειξε πολύ μεγάλη επιμέλεια στο να αναδειχθούν πολλά και νέα στελέχη. Γέμισε πραγματικά ο χώρος κεντρικά με νέο αίμα, με άτομα που έχουν προσόντα και βλέπουν καλύτερα τα προβλήματα της εποχής μας. Νομίζω ότι ήταν πολύ θετική η προσφορά της στο Κίνημα Αλλαγής. Ήταν πολύ εργατική, κινητική και δυναμική. Δεν παράτησε ποτέ τίποτα».

«Όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. έχουν εμπειρία και αξίζουν την εμπιστοσύνης μας…»

Τέλος, αναφορικά με το πως «βλέπει» τους υποψηφίους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Χοροζίδης επισήμανε: «Νομίζω ότι οι υποψήφιοι εκφράζουν όλες τις παραμέτρους της κοινωνίας μας. Προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση, από την κεντρική ή την ευρωπαϊκή διοίκηση, γενικότερα είναι άνθρωποι που έχουν όλες τις απαιτούμενες εμπειρίες κι έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνης μας».

spot_img

Διαφημίσεις