Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Δημήτρης Παπουτσής: Θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από παλιά

Ημέρα:

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από παλιά. Έχουμε αρκετά να πούμε, καθώς η παράταξή μας έχει παρελθόν, ιστορική αφετηρία και πορεία κι έχει έργο, στο οποίο στηρίζεται και μπορεί να το επικαλεστεί σαν μια συνεισφορά στη χώρα, κυρίως στην περίοδο της μεταπολίτευσης».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Παπουτσής, μετά και την επίσημη παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου του κόμματος την Πέμπτη (30/3).

«Έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Καβάλας, ώστε και οι πολίτες, κυρίως για αυτούς που κατέρχονται πρώτη φορά, να έχουν χρόνο να τους γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα…»

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε πρώτο τα ψηφοδέλτια του στην Επικράτεια, ενόψει των εκλογών που ούτως ή άλλως επρόκειτο να γίνουν την άνοιξη. Έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Καβάλας, ώστε και οι πολίτες, κυρίως για αυτούς που κατέρχονται πρώτη φορά, να έχουν χρόνο να τους γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, είτε αναφορικά με τις πολιτικές δυνάμεις που κατέρχονται στις εκλογές, είτε αναφορικά με τα πρόσωπα που αυτές στελεχώνονται σε συνδυασμούς ανά την Επικράτεια. Σε μια στιγμή ανάλογη καταθέσαμε στη δημόσια ενημέρωση τις θέσεις μας και τα πρόσωπα που αυτές υπερασπίζονται στις εκλογές για την Π.Ε. Καβάλας», σημείωσε σχετικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής έγκαιρα κατέθεσε πέρα από τις ιδεολογικές και τις προγραμματικές του θέσεις και προτεραιότητες, αναφορικά με τα προβλήματα που έχει η χώρα…»

«Είμαστε εκείνη η πολιτική δύναμη που έγκαιρα κατέθεσε πέρα από τις ιδεολογικές και τις προγραμματικές της θέσεις και προτεραιότητες, αναφορικά με τα προβλήματα που έχει η χώρα, τις παθογένειες που χρονίζουν και την ανάγκη να γίνει ξανά μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού, ανανέωσης και εναρμονισμού της πορείας της χώρας και της θέσης της με τα όσα πιο προχωρημένα συμβαίνουν στον δυτικό κόσμο κυρίως», επισήμανε ακόμη στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπουτσής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος για τον νομό της Καβάλας είναι το 4-0

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή,...

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη»

Επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο ιχθυοπωλείο του Αλιευτικού...

Σεισμός στη Βουλγαρία έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Συλλυπητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τον Θόδωρο Ταβλαρίδη

Τη βαθύτατη του θλίψη για τον θάνατο του χειρούργου...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...