Δημήτρης Παπουτσής: «Θα ήταν ευχής έργο να πετύχουμε διψήφιο ποσοστό στις εκλογές…»

Ημέρα:

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σταθερό και αταλάντευτο φρόνημα, θέλοντας να συνεισφέρουμε στην επαναφορά της λογικής στη χώρα», επισήμανε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Παπουτσής.

«Η πίεση της προεκλογικής περιόδου και ο καταιγισμός των πολιτικών μηνυμάτων και θέσεων που θέτουν όλες οι δυνάμεις που κατέρχονται στις εκλογές, πολλές φορές δεν επιτρέπει μια πιο καθαρή ματιά απέναντι σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στη χώρα και στην κοινωνία μας», συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Παπουτσής.

«Ένας τέτοιος μικρόψυχος δικομματισμός δεν επιτρέπει μια ειλικρινή και πλήρη ανάλυση όλων των ζητημάτων»

«Προσωπικά αγωνίζομαι να συνεισφέρω όσο το δυνατό περισσότερο σε μια ειλικρινή και τεκμηριωμένη ανάλυση της αλήθειας, σε μια προσπάθεια για την υπεράσπιση των ιστορικών μας αληθειών ως μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που υπηρέτησε τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι το κίνητρό μου, με το οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια σε όλους τους αγώνες κι αυτό είναι ακόμη πιο ισχυρό προσωπικά το κίνητρο να είμαι παρών και σε αυτήν την δύσκολη ούτως ή άλλως πολιτική μάχη. Φαίνεται ότι ο δικομματισμός ανακτά έδαφος. Και βέβαια ένας τέτοιος μικρόψυχος δικομματισμός δεν επιτρέπει μια ειλικρινή και πλήρη ανάλυση όλων των ζητημάτων, ώστε οι πολίτες να βγαίνουν σοφότεροι από μια τέτοιου είδους πολιτική αντιπαράθεση», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΚΙΝ.ΑΛ.

«Η κατανόηση των ιστορικών μας αληθειών και το θάρρος να τις υπερασπίζεται κανείς βοηθά να γίνεται ακόμη πιο χρήσιμος»

«Είμαστε εδώ εμείς για να υπενθυμίζουμε πολλές από τις ιστορικές μας αλήθειες που όσο καλύτερα τις κατανοήσουμε σήμερα, τόσο πιο εύκολα θα είμαστε χρήσιμοι στο παρόν και πολύ περισσότερο στο μέλλον. Η κατανόηση των ιστορικών μας αληθειών και το θάρρος να τις υπερασπίζεται κανείς βοηθά να γίνεται ακόμη πιο χρήσιμος, γιατί έτσι γίνεται πιο προνοητικός για την πορεία των πραγμάτων στο μέλλον. Αυτή πιστεύω ότι είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ και αυτή προσωπικά είναι η δική μου θέση και το ισχυρό κίνητρο για να υπερασπίζομαι όσα ανέφερα», σημείωσε με έμφαση ο Δημήτρης Παπουτσής.

«Θα ήταν ευχής έργο να πετύχουμε διψήφιο ποσοστό στις εκλογές…»

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί εφικτό τον στόχο να λάβει το ΚΙΝ.ΑΛ. διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο κ. Παπουτσής απάντησε: «Θα ήταν ευχής έργο να πετύχουμε διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, παρά τις αμφιταλαντεύσεις που προηγήθηκαν, παρά τις παλινωδίες και τις λιποψυχίες που παρατηρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από ορισμένους. Θα ήταν χρησιμότερο να μείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας, να τις υπερασπιζόμαστε με θάρρος και παρρησία, ώστε να μας πιστώνεται και αυτή η συνέπεια συνολικά στην δύσκολη και μοναχική πολλές φορές πορεία σε αυτή την έρημο των τελευταίων δέκα ετών. Προσωπικά θα ήθελα να είναι ακόμη πιο ισχυρή η παρουσία μας, ώστε να μπορούμε να καθορίζουμε σε ένα σημαντικό βαθμό την ιεράρχηση των πολιτικών ζητημάτων και πως αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, ώστε να είμαστε πιο πειστικοί ευρύτερα, να μας ακούν με μεγαλύτερη προσοχή οι πολίτες, αλλά και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία στα όσα λέμε με σταθερή και συνεπή σχέση απέναντι στα πράγματα. Αυτό είναι για εμένα το ζητούμενο, ώστε να είμαστε πιο ισχυροί και να ακουγόμαστε με μεγαλύτερη προσοχή από όλους».

«Υπάρχει επόμενη μέρα, καθώς θα συνεχιστεί η πορεία της χώρας με τις αβεβαιότητες που μας περιβάλλουν»

«Βέβαια θα ήθελα να είναι πολύ περισσότερο το ποσοστό μας, με βάση την αρχική αισιοδοξία που υπήρξε και διαπέρασε τις τάξεις και λειτουργίες μας. Πιστεύω ότι αυτή η αισιοδοξία που εξαρχής υπήρξε και τη συνάντησα προσωπικά σε χιλιάδες πολίτες από τις πρόσφατες εκλογές, είναι αυτή η αισιοδοξία που δημιουργούσε προσδοκία. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η αισιοδοξία θα μετουσιωθεί σε ένα αισιόδοξο τελικά αποτέλεσμα, από το οποίο θα είμαστε καταρχήν ανθρώπινα ικανοποιημένοι κι αυτό θα αποτελεί και τη βάση για ενίσχυση παραπέρα αυτών των προσπαθειών που πρέπει να ακολουθήσουν γιατί ούτε η ζωή ούτε η πολιτική σταματά την Κυριακή των εκλογών. Υπάρχει επόμενη μέρα, καθώς θα συνεχιστεί η πορεία της χώρας με τις αβεβαιότητες που μας περιβάλλουν. Οι δυσκολίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα πρέπει όλοι να χαρακτηριζόμαστε με μια συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων», υπογράμμισε καταληκτικά ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Κεραμωτής στα Άδανα της Τουρκίας

Κατά την εβδομάδα 12 με 18 Νοεμβρίου 2023, εφτά μαθήτριες...

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Πέθανε ο βραβευμένος συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών. Πρόκειται...

Με τρύπιες στέγες η πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας

Από το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Καβάλας,...

Φορολογικό ν/σ: Δεν κάνουν πίσω οι δικηγόροι της Καβάλας

Γιώργος Γραμμένος: Η αποχή μας σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται...

Στην τελική ευθεία η μεταφορά των σχολών του ΔΙΠΑΕ στο Δημοκρίτειο

«Το νομοσχέδιο έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά το Δημοκρίτειο...

Το CosmoClassical ολοκληρώνεται με δύο ξεχωριστές συναυλίες

Το Cosmopolis festival ολοκληρώνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το...

Στις 7 Δεκεμβρίου με ANASTASIA η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Καβάλα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Την Πέμπτη...

Νεκρός ο οδηγός του τροχαίου στην Κεραμωτή

Την 28-11-2023 και ώρα 13.45΄, στην περιφερειακή οδό Κεραμωτής...