Δημήτρης Παπουτσής: Δεδομένη η ήττα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις εθνικές εκλογές

Ημέρα:

Δεδομένη θεωρεί την ήττα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις εθνικές εκλογές, ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δημήτρης Παπουτσής, ο οποίος με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» τόνισε ότι οι υποσχέσεις που θα δώσει το επόμενο διάστημα ο κ. Τσίπρας, δεν θα έχουν κανένα απολύτως αντίκτυπο στους πολίτες, οι οποίοι, όπως με έμφαση επισήμανε, έχουν πάρει πλέον τις αποφάσεις τους.

«Βλέπουμε μια ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης με κάποιες παροχές που ετοιμάζει, λίγο πριν την τελική της πτώση. Πιστεύω ότι όσες προσπάθειες κι αν γίνουν, που ούτως ή άλλως έχουν το στοιχείο της απατηλότητας, κάτι που άλλωστε χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στα χρόνια της κυβερνητικής τους ζωής, θα έλεγα πως οι πολίτες έχουν πάρει πλέον τις αποφάσεις τους», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπουτσής.

«Προσφιλής τακτική της κυβέρνησης είναι να χρησιμοποιεί ψέματα, να δίνει υποσχέσεις που δεν έχουν κανένα αντίκτυπο κι έτσι θα πορευτεί πριν αλλά και μετά τις εκλογές…»

«Η όλη προσπάθεια που θα γίνει από την πλευρά της κυβέρνησης, είναι για να μειώσει τις δυσαρέσκειες και την εκλογική της καθίζηση. Προσφιλής της τακτική είναι να χρησιμοποιεί ψέματα, να δίνει υποσχέσεις που δεν έχουν κανένα αντίκτυπο κι έτσι θα πορευτεί πριν αλλά και μετά τις εκλογές. Είναι αναπότρεπτη λοιπόν η εγκατάλειψή της από τους πολίτες στις εκλογές ό,τι κι αν κάνουν και νομίζω ότι θα λάβουν μια δίκαιη απάντηση από τους περισσότερους που σέβονται τον εαυτό τους», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρώην βουλευτής Καβάλας.

«Οι πολίτες δεν θεωρώ ότι θα «τσιμπήσουν» στις όποιες κυβερνητικές παροχές…»

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι οι πολίτες θα «τσιμπήσουν» στις όποιες παροχές δοθούν εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Παπουτσής απάντησε: «Οι πολίτες δεν θεωρώ ότι θα κολακευτούν ούτε θα γοητευθούν από τις όποιες κυβερνητικές παροχές. Θα έλεγα πως ακόμη κι όταν η σχέση της πολιτικής με τους πολίτες είχε πιο στέρεη και ειλικρινή βάση, σε σύγκριση με τα χρόνια της απατηλότητας που ζούμε τελευταία, ακόμη και τότε οι συνήθεις προεκλογικές υποσχέσεις ή και παροχές, είχαν μια δόση αλήθειας και μια πιο ειλικρινή βάση. Από το τι έχει πει στο αντιμνημονιακό παρελθόν του ο κ. Τσίπρας και τι ακολούθησε στην πορεία, αν θυμηθούμε τι έχει πει στα 4,5 χρόνια της κυβερνητικής της ζωής η κυβέρνηση και το τι έχει πράξει, θα δούμε ότι σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις τα λόγια τους είχαν σχέση αλήθειας με τις πράξεις τους ή μια λογική και μια τεκμηρίωση».

«Είναι μάστορες στο ψέμα, είναι «πατερούληδες» στη συκοφαντία κι έτσι θα συνεχίσουν μέχρι τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές…»

Καταληκτικά, ο Δημήτρης Παπουτσής στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» υπογράμμισε: «Είναι μάστορες στο ψέμα, είναι «πατερούληδες» στη συκοφαντία κι έτσι θα συνεχίσουν μέχρι τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές. Δεν έχω καμιά αμφιβολία για την ποιότητα του δημόσιου λόγου, του πολιτικού τους ήθους και του πολιτικού τους αμοραλισμού, που τους χαρακτηρίζει από τα προηγούμενα χρόνια της αντιμνημονιακής τους ζωής και μέχρι σήμερα. Προβλέπω με βεβαιότητα ότι με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα πολιτευτούν και από τη θέση της αντιπολίτευσης που ούτως ή άλλως τους επιφυλάσσει η λαϊκή ετυμηγορία».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Μεγάλη η παρακαταθήκη του Βασίλη Βασιλικού»

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο...

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Κεραμωτής στα Άδανα της Τουρκίας

Κατά την εβδομάδα 12 με 18 Νοεμβρίου 2023, εφτά μαθήτριες...

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Πέθανε ο βραβευμένος συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών. Πρόκειται...

Με τρύπιες στέγες η πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας

Από το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Καβάλας,...

Φορολογικό ν/σ: Δεν κάνουν πίσω οι δικηγόροι της Καβάλας

Γιώργος Γραμμένος: Η αποχή μας σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται...

Στην τελική ευθεία η μεταφορά των σχολών του ΔΙΠΑΕ στο Δημοκρίτειο

«Το νομοσχέδιο έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά το Δημοκρίτειο...

Το CosmoClassical ολοκληρώνεται με δύο ξεχωριστές συναυλίες

Το Cosmopolis festival ολοκληρώνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το...

Στις 7 Δεκεμβρίου με ANASTASIA η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Καβάλα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Την Πέμπτη...