Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Δεύτερος σε θετικές γνώμες ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Δεύτερος στις θετικές γνώμες με ποσοστό 59,8% είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του powergame.gr.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε την περίοδο 5 έως 7 Μαΐου.

Πρώτος σε θετικές γνώμες είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ποσοστό 77,9%, τρίτος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με ποσοστό 58,9% και ακολουθούν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης με 54% και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με ποσοστό 50,5%.

Καθοριστικό ρόλο στην κρίση των πολιτών φαίνεται ότι παίζουν το τεταμένο κλίμα των σχέσεων με την Τουρκία και η αντιμετώπιση της πανδημίας. Για τον λόγο αυτό στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων μελών της κυβέρνησης βρίσκονται οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, καθώς και ο υπουργός Υγείας

Σημειώνεται ότι σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον Απρίλιο πρώτος ήταν ο Νίκος Δένδιας με ποσοστό 68,6%, δεύτεροι με το ίδιο ποσοστό, 57,7%, είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Βασίλης Κικίλιας και ακολουθούσαν ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 52,7% και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με ποσοστό 49,6%.

Στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών υπουργών ήταν επίσης ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Κώστας Καραμανλής.

Η λίστα με τις προτιμήσεις των πολιτών για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έχει ως εξής:

spot_img

Διαφημίσεις