Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας ο Κώστας Αντωνιάδης

Ακολούθησε μας

Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Πρωινής», ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε «ξεκάθαρα σε όλες αυτές τις σειρήνες» ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την 31/12/2021 και από ‘κει και πέρα ο κ. Μέτιος θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στην θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη ή θα μετακινηθεί σε άλλο διοικητικό πόστο.

Τα… σενάρια πάντως λένε ότι χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας θα αναλάβει από τον νεό χρόνο ο Αλέξης Πολίτης, με τον Κ. Αντωνιάδη να μετακινείται στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ή Τουρισμού. Αυτό σημαίνει «καραμπόλες» και γενικότερες ανακατατάξεις στο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας ΑΜΘ προς διατήρηση… ισορροπιών. Ίδωμεν.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την Νέα Δημοκρατία

Μέτα την δήλωση του κ. Αντωνιάδη φαίνεται πως ξεκαθαρίζει σιγά – σιγά το τοπίο γύρω από τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα. Ο κ. Αντωνιάδης με την δήλωσή του δεν αφήνει περιθώρια υπαναχώρησης στο μέλλον.

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος επίσης φέρεται ως υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, μιλώντας στην τηλεόραση του Center και στον Νίκο Σπιτσέρη, δεν απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του, είπε όμως ότι για να συμβεί αυτό θέτει κάποιες προϋποθέσεις που είναι δύσκολο να υπάρξουν. Ανέφερε ακόμη ότι έχει δύο μεγάλους στόχους για την Καβάλα. Την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής σύνδεσης και τον κοινό περίπατο Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα στους Φιλίππους. Αλλά, όπως τόνισε ο κ. Καλαντζής, αυτούς τους στόχους μπορεί να τους πετύχει και χωρίς να είναι δήμαρχος Καβάλας.

Μικραίνει έτσι ο κύκλος των υποψηφίων δημάρχων της Καβάλας για την ΝΔ και προφανώς η κυβερνώσα παράταξη θα καταλήξει σε έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα