Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

ΔΕΕΠ ΝΔ: Το ανήθικο στη Θεσσαλονίκη γίνεται ηθικό και νόμιμο στην Καβάλα;

Ακολούθησε μας

spot_img

Από την ΔΕΕΠ Καβάλας της ΝΔ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Είπαμε πως στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάμε για σκοινί, αλλά εδώ το αλείφουν και με σαπούνι!  

Και η πιο αιχμηρή πένα, βρίσκεται σε αδυναμία να περιγράψει το βάθος και το μέγεθος της υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Ελευθεριάδου. Η τοξική καταγγελία επιτυχημένης επαγγελματικής δραστηριότητας μέλους του κοινοβουλίου δεν άντεξε μια μέρα! Όσα μια δικηγόρος προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και θεωρούνται έγκλημα καθοσιώσεως, μόλις 160 χλμ ανατολικά γίνονται νόμιμη και ηθική επαγγελματική δραστηριότητα! Πόσο πια απέχουν οι δύο πόλεις; Έτη φωτός ηθικής;

Μάλλον όχι. Aυτό που για μια φορά ακόμη διαπιστώσαμε πανελληνίως και τοπικώς είναι πως η πλήρης πολιτική και προγραμματική ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα τον κάνει έρμαιο της δήθεν «καταγγελτικής» συμπεριφοράς του κήνσορα κ. Πολάκη και στο τέλος τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και πολιτικά και ηθικά.  Δεν είναι η νόμιμη άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας το πρόβλημα, είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας που προσπαθεί να δηλητηριάσει τον πολιτικό βίο της χώρας, την ώρα που αυτή με την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει άλματα και αλλάζει επίπεδο.

Η περίπτωση της κατάφορα άδικης επίθεσης κατά βουλευτού της Ν.Δ., επιτυχημένης νομικού που ολοκληρώνει υποθέσεις που είχε αναλάβει πριν την εκλογή της, που ακόμη και αν δεν το γνώριζαν, τώρα το ξέρουν μια χαρά, ενώ μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Σουλτάνα Ελευθεριάδου αμείβεται για υποθέσεις που ανέλαβε ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ως βουλευτού, ξεπερνά τα όρια του θράσους, γίνεται φαρσοκωμωδία!

Καλούμε την κ. Ελευθεριάδου να εγκαλέσει τον κ. Πολάκη και τον κ. Τσίπρα για όσα βιτριολικά λέγουν για την συνάδελφό της κ. Ευθυμίου ή να παραιτηθεί  δείχνοντας τη στοιχειώδη ευθιξία.

Είπαμε πως στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάμε για σκοινί, αλλά εδώ το αλείφουν και με σαπούνι!

Από το Γραφείο Τύπου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα