Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Γ. Πασχαλίδης: Ο Ν. Χαρδαλιάς απέκλεισε συνολική καραντίνα στη Π.Ε. Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Κατόπιν της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Π.Ε. Καβάλας, θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας πως αυτή τη στιγμή έχει μεταβεί στη περιοχή μας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να προβεί σε ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και να εξετάσει συγγενείς των ασθενών, καθώς και άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Επίσης, επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης. Ο κ. Χαρδαλιάς απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιβληθεί συνολική καραντίνα στη Π.Ε. Καβάλας, αλλά συνέστησε προσοχή για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οποιαδήποτε δημοσιεύματα για επιβολή συνολικής καραντίνας στη Π.Ε. Καβάλας δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και καλό είναι να μη σπέρνεται ο πανικός. Επιπλέον, γνωρίζω την ανησυχία των επαγγελματιών εστίασης και των ξενοδόχων της Π.Ε. Καβάλας, καθώς από το πρωί γίνομαι δέκτης πολλών τηλεφωνημάτων, και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Θα ήθελα καλέσω όλες και όλους τους συμπολίτες μου να δείξουν την υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά το πρώτο κύμα κρουσμάτων, να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ιδιαίτερα τη χρήση μάσκας. Στα πλαίσια αυτά, συνίσταται η χρήση μάσκας στη σημερινή συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Χαρδαλιάς.

Είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό και θα μείνουμε ασφαλείς!

Διαφημίσεις