Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στην τοπική ΝΔ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ αποδεικνύει αυτό που όλοι μας γνωρίζαμε: ότι ενορχηστρωτές της απαράδεκτης δίωξης του τεράστιου Καβαλιώτη λογοτέχνη, Βασίλη Βασιλικού είναι η ίδια και τα στελέχη της. Ακολουθεί την ίδια τακτική, κατά την οποία, όταν κάτι στραβώνει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η προσπάθεια φίμωσης μίας τέτοιας προσωπικότητας, δεν έβαλε απέναντι της μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες από τους περισσότερους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι δεν ανέχονται πλέον τον αυταρχισμό που διαπερνά όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Η προσπάθεια να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως σύμμαχος της τρομοκρατίας, μόνο οργή και θυμηδία μπορεί να προκαλέσει. Έχουμε δηλώσει, σε όλους τους τόνους, ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη δημοκρατία. Όπως θέση δεν έχουν και οι λογικές «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», τις οποίες εφαρμόζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συνολικά η κυβέρνηση.

Προτείνουμε, λοιπόν, στα στελέχη της τοπικής ΝΔ, αφού δεν δείχνουν καμία διάθεση να διαβάσουν κάποιο απ’ τα πολλά αριστουργήματα του Βασιλικού για να αντιληφθούν το τεράστιο ατόπημά τους-στο οποίο επιμένουν-, να διαβάσουν το ν. 4760/20, τον οποίο η κυβέρνηση τους εισήγαγε, ψήφισε, αλλά δεν εφαρμόζει.

Επίσης, καλό θα ήταν η τοπική ΝΔ να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, την οποία η κυβέρνηση της έχει τσακίσει με τις αλλοπρόσαλλες και εγκληματικές πολιτικές της αφήνοντας απροστάτευτη απέναντι στην πανδημία και να σταματήσει να μηρυκάζει χιλιοειπωμένες εμφυλιοπολεμικές ασυναρτησίες, οι οποίες μόνο κακό κάνουν στην πολιτική ζωή του τόπου. Ας αντιληφθεί, έστω και τώρα, ότι η αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση έχει ημερομηνία λήξης, η οποία έχει παρέλθει εδώ και καιρό.

spot_img

Διαφημίσεις