Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Αναστέλλουν την προεκλογική εκστρατεία οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σε αναστολή των δραστηριοτήτων τους στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, προχώρησαν οι Ν. Ανδρουλάκης, Χ. Καστανίδης και Ανδρέας Λοβέρδος, έπειτα από την είδηση σχετικά με την απόσυρση της Φ. Γεννηματά από τις εσωκομματικές εκλογές λόγω του προβλήματος με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης μόλις πληροφορήθηκε την επιδείνωση της υγείας της κ. Γεννηματά, δήλωσε: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης, έγραψε στο twitter: «Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της θα βγει νικήτρια. Τη θέλουμε και πάλι ακμαία κοντά μας. Στοιχειώδης δεοντολογία και η συντροφική αγάπη προς τη Φώφη μου επιβάλλουν να ανακοινώσω την αναβολή των προγραμματισμένων για αύριο και μεθαύριο ομιλιών μου στο Περιστέρι και τον Πειραιά».

Το πρωί της Τετάρτης και ο Ανδ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις προεκλογικές του δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε: «Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Caravel. Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!».

spot_img

Διαφημίσεις