Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χάος στους δρόμους της Καβάλας αν λειτουργήσουν τα διόδια

Ημέρα:

spot_img

Χάος στους δρόμους της Καβάλας «βλέπει» ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών, Ανδρέας Κορδύλης, στην περίπτωση που τα διόδια στο ύψος των Άσπρων Χωμάτων γίνουν πράξη και η κίνηση των οχημάτων αρχίσει να περνάει μέσα από το κέντρο της πόλης.

Με δηλώσεις του στο Kavala Web News, ο κ. Κορδύλης εμφανίστηκε απαισιόδοξος, επισημαίνοντας ότι είναι δύσκολο να μη κατασκευαστούν τα διόδια, αφού όλα είναι, όπως υπογράμμισε, προαποφασισμένα.

«Τα συγκεκριμένα διόδια είναι ένα μεγάλο λάθος…»

«Αν γίνει ο σταθμός διοδίων στο συγκεκριμένο σημείο, μεγάλος όγκος οχημάτων θα περάσει μέσα από την πόλη μας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κυκλοφοριακή συμφόρηση και φυσικά μεγάλη επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Εμάς είναι η δουλειά μας τέτοια, όπως και των ιδιοκτητών ταξί, αλλά και για τα αστικά λεωφορεία, που πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Γενικά τα συγκεκριμένα διόδια είναι ένα μεγάλο λάθος, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να το σταματήσουμε. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι προαποφασισμένα. Θα έχουμε μια μποτιλιαρισμένη Καβάλα, θα έχουμε χάος αν όντως περάσει η κίνηση μέσα από την πόλη», επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών της Π.Ε. Καβάλας.

«Το επόμενο βήμα θα είναι η τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων για τα φορτηγάΌλα αυτά είναι εισπρακτικά μέτρα και μόνο…»

Παράλληλα, ο Ανδρέας Κορδύλης ανέφερε πως το επόμενο βήμα θα είναι η τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων για τα φορτηγά, όπως αυτές που τοποθετήθηκαν στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (παραλιακή Εγνατία).

«Πιστεύω ότι είναι λάθος αυτή η σήμανση, καθώς ένα όχημα που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας δικαιούται να χρησιμοποιεί τους δρόμους της χώρας. Αυτή είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος. Να δεχτώ να μην περνάνε τα φορτηγά μέσα από κατοικημένες περιοχές. Αλλά από τον κόμβο της Νέας Περάμου μέχρι την Τούζλα που δεν ενοχλεί κανέναν το φορτηγό γιατί να μην μπορεί; Είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό το μέτρο, έχω κάνει αυτοκινητιστής παλιότερα και γνωρίζω. Όλα αυτά είναι εισπρακτικά μέτρα και μόνο. Όλα τα κάνουμε στο πόδι, αυτό το βλέπουμε και στον δικό μας κλάδο με τις αλλαγές στις νομοθεσίες που είναι προς διαβούλευση. Παίρνουν κάποιες ξένες νομοθεσίες και μελέτες σε τρεις μέρες κάνουν ένα προνομοσχέδιο χωρίς καμιά λογική», τόνισε καταληκτικά ο Ανδρέας Κορδύλης.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...