Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Θ. Καλλιοντζής: Υπάρχει δίκτυο μέτρησης της ρύπανσης

Ακολούθησε μας

Υπάρχει δίκτυο μέτρησης της ρύπανσης στην περιοχή της Καβάλας, τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής.

Όπως αναφέρει την περίοδο που ήταν νομάρχης εγκαταστάθηκε δίκτυο μετρητών ρύπανσης από τις εγκαταστάσεις των πετρελαίων έως το Παληό, στο πλαίσιο μελέτης που είχε εκπονήσει το Δ.Π.Θ.

Αναλυτικότερα στην ανάρτησή του ο κ. Καλλιοντζής γράφει:

«Πριν χρόνια, ως ΝΟΜΑΡΧΙΑ, αναθέσαμε στο ΔΠΘ να εκπονήσει μελέτη για το περιβάλλον σε γη, θάλασσα και αέρα. Επικεφαλής της έρευνας ήταν ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Ξάνθης κ. Σπύρος Ραψομανίκης. Στο έργο προβλέφθηκε και εγκατάσταση δικτύου μετρητών ρύπανσης από τις εγκαταστάσεις των πετρελαίων έως το Παληό. Στους ρύπους που μετρούνταν συνεχώς, συμπεριλαμβάνονταν όλοι οι ρύποι που παράγουν Πετρέλαια και Λιπάσματα, οι οποίοι καταγράφονταν on line στον υπολογιστή της υπηρεσίας περιβάλλοντος. ΟΛΑ τα στοιχεία επομένως ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Υ.Γ.: Ακόμη δεν έχω βρει πειστική εξήγηση για την λυσσαλέα πολεμική συγκεκριμένων προσώπων κατά της μελέτης! Δεν υπήρχε Νομαρχία, Δήμος ή Περιφέρεια με ανάλογη πρωτοβουλία. Μόνον το ΥΠΕΧΩΔΕ είχε εγκατεστημένο δίκτυο στην οδό Πατησίων»!!!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα