Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

7ο Γυμνάσιο: Ο σύλλογος Γονέων πρόσφερε αθλητικό εξοπλισμό

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα που μας τέθηκε από το σχολείο και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας με τον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων, προμηθευτήκαμε και παραδώσαμε σημαντικό αθλητικό εξοπλισμό στον γυμναστή του σχολείου μας.

Το υλικό συμπεριλαμβάνει 5 μπάλες βόλεϊ, 5 μπάσκετ και 5 ποδοσφαίρου, κορίνες, πιατάκια, 1 σετ εμποδίων, 20 σχοινάκια γυμναστικής, φιλέ πινγκ πονγκ και δίχτυα για τις μπασκέτες. Το συνολικό κόστος αγοράς (ύψους 300 €) καλύφθηκε από τις ετήσιες συνδρομές των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.

Ευελπιστούμε ότι η ενίσχυση του αθλητικού υλικού με αυτή την προσφορά, θα συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο μάθημα της γυμναστικής. Η συνεισφορά μας δε έρχεται να καλύψει πολυετείς ελλείψεις στο συγκεκριμένο τομέα και να προσπεράσει δυσκίνητες γραφειοκρατικές διαδικασίες που δυσχεραίνουν την άμεση προμήθεια τους από το σχολείο. Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την υποχρέωση της Πολιτείας μέσω των αρμοδίων φορέων να χρηματοδοτούν επαρκώς τις σχολικές κοινότητες αλλά δρα υποστηρικτικά σε αυτές.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

spot_img

Διαφημίσεις