Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Το Λύκειο Νέας Περάμου βράβευσε ο Κώστας Αντωνιάδης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Τους μαθητές του γενικού λυκείου της Νέας Περάμου που διακρίθηκαν σε κινηματογραφικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, βράβευσε το πρωί της Δευτέρας (7/5) ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Αντωνιάδης.

Η Κατερίνα Αράπογλου, καθηγήτρια αγγλικών στο γενικό λύκειο Νέας Περάμου και υπεύθυνη του προγράμματος ERASMUS +, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Το πρόγραμμα κλείνει τρία χρόνια στο λύκειο μας και μαζί με τον Βασίλη Πηγαδά, τη Σοφία Φελλαχίδου, και την κ. Γιαμουρίδου αποτελούμε την παιδαγωγική ομάδα. Είμαστε εδώ με τα παιδιά που συμμετείχαν στην επίσκεψη στη Γαλλία όπου παρουσίασαν το κινηματογραφικό τους έργο, αλλά και το θεατρικό. Είχαν βράβευση μεγάλη για το κινηματογραφικό έργο κι έχουμε χαρά να βραβευόμαστε από τον Κώστα Αντωνιάδη».

Περήφανος για τους μαθητές του ο διευθυντής του ΓΕ.Λ. Νέας Περάμου

Από την πλευρά του ο Χαράλαμπος Αυγερινάκης, διευθυντής του ΓΕ.Λ. Νέας Περάμου, σημείωσε σχετικά: «Αισθάνομαι περήφανος γιατί τα τελευταία χρόνια έχει ανοιχτεί το σχολείο μας προς τα έξω. Εκτός από το ERASMUS+ συμμετείχαμε και στον προπομπό του, ενώ παλιότερα είχε γίνει και το 3ο συνέδριο φυκολογίας στην Νέα Πέραμο. Έχουμε σκοπό κι είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε το σχολείο μας ανοιχτό στην κοινωνία και την Ευρώπη. Είμαι περήφανος για τα παιδιά που δουλέψαν και οι καθηγητές τους τρία χρόνια και Κυριακές απογεύματα πάνω στο πρόγραμμα όπου είμαστε εταίροι».

Σημαντικό το βραβείο που απέσπασε το λύκειο της Νέας Περάμου, δήλωσε ο Κώστας Αντωνιάδης

Τέλος, ο Κώστας Αντωνιάδης, επισήμανε: «Για πρώτη φορά ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού βραβεύει ένα σχολείο. Συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έδειξαν ακόμη μια φορά ότι στη χώρα μας, παρά τα δύσκολα χρόνια που διανύει, ο πολιτισμός είναι ψηλά. Το πρώτο βραβείο που πήρε το σχολείο ανάμεσα σε έξι χώρες είναι σημαντικό, από τη στιγμή μάλιστα που πρόεδρος της επιτροπής είναι ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς που έδειξε ότι τα παιδιά άξιζαν το βραβείο. Εύχομαι αυτές οι προσπάθειες να αποτελέσουν φάρο για όλους τους μαθητές. Η περιοχή μας είναι ευλογημένη κι αξίζει να είναι ψηλά στο μυαλό των παιδιών».

Διαφημίσεις