Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Το ευχαριστώ του 5ου Γυμνασίου Καβάλας στις γυναίκες υγειονομικούς

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Το 5ο Γυμνάσιο Καβάλας στα πλαίσια του Σχεδίου «Συμπράξεων Ανταλλαγών μεταξύ Σχολείων» Erasmus+ 2020-1-ES01-KA229-082556_4 «Προχωρώντας προς μία ισότιμη Ευρώπη» και με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2021 ευχαρίστησε τις γυναίκες υγειονομικούς της πρώτης γραμμής στο πρόσωπο της χειρουργού και Διευθύντριας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών COVID του ΓΝΣ Καβάλας κας Μ. Πλασάτη, προσφέροντας χειροποίητους σελιδοδείκτες με έργα γυναικών καλλιτεχνών που κατασκεύασαν μαθητές και μαθήτριες με την καθηγήτρια Εικαστικών κα Αντιγόνη Τσαφή καθώς και ευχαριστήριες επιστολές που έστειλαν μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της Ιταλίας και της Ισπανίας με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Είχε προηγηθεί ενημέρωση της κας Πλασάτη σε τμήμα του σχολείου μας για το έργο του ΤΕΠ του ΓΝΚ και τη δική της επαγγελματική πορεία στις 11 Φεβρουαρίου 2021 τιμώντας «Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη».

Όπως πολύ αληθινά έγραψαν οι μαθητές στις ευχαριστήριες επιστολές που προσφέραμε σε όλους τους υγειονομικούς του Τμήματος COVID «στα μάτια μας δεν είστε «υπερήρωες» αλλά φυσιολογικοί άνθρωποι που κάνετε το καλύτερο δυνατό. Άνθρωποι σαν κι εσάς στηρίζουν την ανθρωπότητα, μας δίνουν ελπίδα, δύναμη, πίστη. Παρά τις εξαντλητικές βάρδιες, ντυμένοι σαν αστροναύτες, προσπαθείτε με μάτια που μιλούν να γεμίστε το μεγάλο κενό που αφήνει ο COVID: την απόλυτη μοναξιά. Σας έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρετε. Συνεχίστε δυνατά για εσάς και για εμάς!»

Στις φωτογραφίες έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών από αριστερά: Αικ. Ρεγγούζα, εκπ/κός 5ου Γ/σίου, Κ. Καμηλιώτου, Υποδιευθύντρια 5ου Γ/σίου, Α. Τσαφή, εκπ/κός 5ου Γ/σίου, Μ. Πλασάτη, Δ/ντρια ΤΕΠ, Προϊσταμένη ΤΕΠ.

Μερικές από τις φωτογραφίες από το ΤΕΠ που παρουσίασε η κα Πλασάτη στους μαθητές και τις μαθήτριες.

spot_img

Διαφημίσεις