Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Την μαθήτρια Ευθυμία Ζιώτα τίμησε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Κατέκτησε την 1η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft για το PowerPoint

Ακολούθησε μας

Την μαθήτρια Ευθυμία Ζιώτα του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft για το PowerPoint, υποδέχθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Παρασκευής (1/6) ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Με έκπληξη και ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε πριν λίγες μέρες την πανελλήνια πρωτιά της Ευθυμίας Ζιώτα, η οποία σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό διαγωνισμό, όπως αυτός της Microsoft, κατέλαβε την πρώτη θέση. Το σημαντικό είναι ότι εκτός από την επιτυχία της, έχουμε την ίδια στιγμή μια πλειάδα ανθρώπων από την πόλη μας που διακρίθηκαν στον ίδιο διαγωνισμό, τους οποίους συγχαίρω, όπως και τον κ. Ασλανίδη και την ιδιωτική σχολή του που κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια που πετυχαίνει αποτελέσματα», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Μαρκόπουλος.

Κάλεσμα Μαρκόπουλου σε όσους το δυνατό περισσότερους γονείς και παιδιά να στραφούν στην πληροφορική για να διακριθούν σ’ αυτό το επίπεδο

«Στις μέρες μας κι έτσι όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις, οι συνθήκες, οι απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, αλλά και της εκπαίδευσης, πρέπει να πούμε ότι παρότρυνση δική μας και σαν περιφέρεια, σαν Π.Ε. αλλά και σαν μεγαλύτεροι που περάσαμε από τα σχολεία χωρίς η πληροφορική να είναι κάτι που διαδραμάτιζε ρόλο στην εκπαίδευση, να απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους το δυνατό περισσότερους ανθρώπους, γονείς και παιδιά για να στραφούν στην πληροφορική για να διακριθούν σ’ αυτό το επίπεδο», συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος δώρισε στην Ε. Ζιώτα μια συμβολική πλακέτα, ενώ της ευχήθηκε στον διαγωνισμό που θα γίνει στην Αμερική εκπροσωπώντας την Ελλάδα, να καταγάγει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

«Χάρηκα ιδιαίτερα που πήρα την πρώτη θέση κι ένιωσα ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν…»

Από τη μεριά της η μαθήτρια του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας σημείωσε στις δηλώσεις της: «Ο διαγωνισμός ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, πήγαμε στην Αθήνα μια ομάδα έξι παιδιών να διαγωνιστούμε. Υπήρχε άγχος, πανικός, αλλά πετύχαμε καλές θέσεις όλα τα παιδιά. Χάρηκα ιδιαίτερα που πήρα την πρώτη θέση κι ένιωσα ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει πολλά στα παιδιά, ανοίγοντας πολλούς δρόμους. Η προσπάθεια και μόνο αρκεί. Είμαι επίσης ενθουσιασμένη με το ταξίδι στην Αμερική, το περιμένω πως και πως. Θα έχει μεγάλη προετοιμασία, αλλά η εμπειρία και μόνο θα είναι σημαντική».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα