Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Τέσσερις μεγάλες προσφορές από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς Καβάλας ανακοινώνουν 4 μεγάλες προσφορές που παρέχονται δωρεάν στους μαθητές κατά την σχολική περίοδο 2020-2021:

Προσφορά 1η:
ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ARISTON TALENT TEST για τους μαθητές από την Γ’ έως την ΣΤ’ Δημοτικού. Τα ευρήματα αυτού του τεστ θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τις έμφυτες δεξιότητες του παιδιού σας, έτσι ώστε να το βοηθήσετε να τις αναδείξει.

Προσφορά 2η:
ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ARISTON LEARNING TYPES για τους μαθητές Γυμνασίου που εστιάζει στη διερεύνηση των μαθησιακών τους τύπων. Ένα εργαλείο που βοηθά τους μαθητές να ανακαλύψουν τρόπους πιο εύκολης και γρήγορης μάθησης.

Προσφορά 3η:
ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ARISTON NOISIS PlUS για τους μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου, που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, με σκοπό τον σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό τους.

Προσφορά 4η:
ΔΩΡΕΝ οργάνωση και υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους Ανώτατων Σχολών.
Είναι κοινή διαπίστωση ότι πολλοί μαθητές προβληματίζονται για τις σχολές που πρέπει να επιλέξουν.
Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς ενημερώνουν πλήρως τον μαθητή για τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει η κάθε σχολή και τους προτείνει αυτές που ταιριάζουν στις επιδιώξεις του.

Πληροφορίες για τις 4 ΔΩΡΕΑΝ προσφορές παρέχονται από τη γραμματεία του φροντιστηρίου στα τηλ. 2510220201 & 6972503460 και σε προσωπικές συναντήσεις με τους υπεύθυνους του Φροντιστηρίου.

spot_img

Διαφημίσεις