Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Ανοίγει τις πύλες του το δεύτερο φεστιβάλ παιχνιδιού στην Καβάλα

Στο πάρκο Φαλήρου και στο αρχαιολογικό μουσείο

Ακολούθησε μας

Το δεύτερο φεστιβάλ παιχνιδιού διοργανώνουν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο δήμος Καβάλας, με τη συμμετοχή αρκετών φορέων της πόλης.
”Είναι μια προσπάθεια που θέλαμε από την πρώτη στιγμή να γίνει θεσμός. Είναι η μεγαλύτερη δράση για παιδιά στην Π.Ε. Καβάλας”, δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη (16/5) ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης, Κώστας Μπαντίκος.
Το 2ο φεστιβάλ παιχνιδιού θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη (17/5), στην Π.Ε. Καβάλας, στο πάρκο Φαλήρου και στο αρχαιολογικό μουσείο.
Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που θα συμμετάσχουν είναι 2.200 από 60 σχολικές μονάδες, εκ των οποίων οι 25 μετέχουν στο πρόγραμμα και οι υπόλοιπες θα επισκεφθούν τους χώρους την Πέμπτη.
Για το πρόγραμμα πιο αναλυτικά μίλησε η εκπαιδευτικός Ε. Ασβεστά, η οποία τόνισε ότι από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα είναι το πρωινό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει σταθμούς για όλες τις ηλικίες, όπου θα βρίσκονται εθελοντές, ενώ από στο απογευματινό πρόγραμμα την πρώτη ημέρα θα φιλοξενηθούν και φορείς της πόλης. Θα συμμετάσχει το Ωδείο Νεάπολις με μουσικό εργαστήρι, το μουσικό σχολείο Καβάλας με ένα σύνολο κρουστών και φωνητικών, παράσταση Καραγκιόζη. Όπως είπε η κ. Ασβεστά θα υπάρχουν δράσεις και τις δυο ημέρες και εργαστήρια, από την art attack, από τον νομαρχιακό σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Καβάλας, την περιφερειακή ένωση τυφλών Α.Μ., από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών νομού Καβάλας, από τον φορέα διαχείρισης Νέστου Βιστωνίδας – Ισμαρίδας, από τον σκακιστικό όμιλο, από γυμνάσια που μετέχουν επίσης και εκπαιδευτικούς που έχουν ετοιμάσει εργαστήρια. Και τις δυο ημέρες θα είναι ανοιχτό το πάρκο των πειρατών με τους γυμναστές που έχουν ετοιμάσει εξαιρετικά παιχνίδια. Η δεύτερη ημέρα περιέχει κουκλοθέατρο, μποέμ τζαζ ανσαμπλ από το Δ.Ω.Κ., ενώ θα ξεκινήσει στις 21.30 συναυλία με τον Απόστολο Ρίζο.
Στη συνέντευξη παρέστησαν επίσης ο Μάκης Κρεμύδας και ο Κώστας Παγώνης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα