Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Χρυσό μετάλλιο της IFA στα «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης»

Θεοδώρα Κουλουρά: «Η εταιρεία έχει πλέον φύγει από τα όρια της Ελλάδας κι έχει επεκταθεί στον διεθνή ανταγωνισμό με μεγάλες βιομηχανίες»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Μια σημαντικότατη διεθνή διάκριση, ανάμεσα στις μεγαλύτερες λιπασματοβιομηχανίες του κόσμου, πέτυχε η εταιρεία «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης» σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Βερσαλλίες!

Όπως υπογράμμισε η Θεοδώρα Κουλουρά, αναπληρώτρια διευθύντρια της «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης» στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (5/11), η «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης» έχει πλέον φύγει από τα όρια της Ελλάδας κι έχει επεκταθεί στον διεθνή ανταγωνισμό με μεγάλες βιομηχανικές εταιρείες.

Η «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης» έχει αναπτύξει την επίδοσή της σε θέματα ασφάλειας της εργασίας, προστασίας του περιβάλλοντος, εξοικονόμησης ενέργειας και ποιότητας προϊόντος

«Η εταιρεία μας είναι ένα από τα 15 μέλη του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Λιπασματατοπαραγωγών και ένα από τα μέλη της IFA. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύξει, εκτός από τις εμπορικές και τεχνικές τις δυνατότητες, και την επίδοσή της σε θέματα ασφάλειας της εργασίας, προστασίας του περιβάλλοντος, εξοικονόμησης ενέργειας και ποιότητας του προϊόντος, όχι μόνο εντός του χώρου του εργοστασίου της, αλλά και σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων της», ανέφερε σχετικά η κ. Κουλουρά.

«Αξιολογώντας η IFA τα δεδομένα απέδωσε στη «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης» ένα βραβείο και συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο»

«Η IFA, δηλαδή ο Διεθνής Σύνδεσμος Λιπασματοπαραγωγών, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα παραπάνω θέματα και στο πλαίσιο αυτό διενεργεί μια έρευνα μεταξύ των μελών της για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, περιβαλλοντικής επίδοσης, επίδοσης σε θέματα του προϊόντος, καθώς και επίδοσης σε θέματα ασφάλειας της εργασίας. Η έρευνα διαρκεί τρία χρόνια και συγκρίνει όλες τις λιπασματοβιομηχανίες μεταξύ τους. Αξιολογώντας λοιπόν ο Διεθνής Σύνδεσμος Λιπασματοπαραγωγών τα δεδομένα της «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης» για τους παραπάνω τομείς και συγκρίνοντας με τα αντίστοιχα δεδομένα με τις λοιπές βιομηχανίες του κόσμου και χρησιμοποιώντας ένα σύστημα βαθμολόγησης απέδωσε στη «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης» ένα βραβείο και συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο», τόνισε ακολούθως η αναπληρώτρια διευθύντρια της «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης.

«Σημαντική αναγνώριση για το έργο που επιτελείται από τους εργαζόμενους κυρίως και υποστηρίζεται από τη διοίκηση»

Να σημειωθεί ότι η τελετή επίδοσης των βραβείων πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των μεγάλων βιομηχανιών του λιπάσματος και επιδόθηκε στους υπεύθυνους των εταιρειών από τον διευθύνοντα σύμβουλο της μεγαλύτερης παραγωγού φωσφοριτών.

«Ανάμεσα σε όλους τους κολοσσούς του χώρου των λιπασμάτων παρουσιάστηκε στις οθόνες και ακούστηκε στις αίθουσες το όνομα της «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης»! Αυτό είναι μια μεγάλη τιμή για τη βιομηχανία μας και μια σημαντική αναγνώριση για το έργο που επιτελείται από τους εργαζόμενους κυρίως και υποστηρίζεται από τη διοίκηση της εταιρείας, η οποία έχει σαν όραμα να την αναδείξει ως μια από τις πλέον σημαντικές λιπασματοβιομηχανίες για την επίδοσή της στην αειφόρο παραγωγή λιπασμάτων», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις της η Θεοδώρα Κουλουρά.

spot_img

Διαφημίσεις