Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Τίτλοι τέλους για το Café-Bar «Centro»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Κλείνει οριστικά μετά από 24 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας το Café-Bar «Centro», στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Καβάλα.

Ένας εκ των ιδιοκτητών του «Centro», ο Πάνος Σιαμόπουλος αποχαιρετά το «centrάκι», όπως το αποκαλεί, με την παρακάτω συγκινητική ανάρτηση:

1996-2020: Τίτλοι τέλους…

«Πραγματικά όταν το ακούς σε πιάνει μια στεναχώρια, αναρωτιέσαι τί, πώς, γιατί; Αλλά στη δίκη μας την περίπτωση είναι όπως βλέπεις μια ταινία ή διαβάζεις ένα βιβλίο κι έχει ένα ευχάριστο happy end…Έτσι είναι οι δικοί μας τίτλοι τέλους από το ιστορικό, μετά από τόσα χρόνια, μαγαζάκι μας που όλα τα -άκι μαζί να κολλήσεις δεν του φτάνουν! Κι αυτό γιατί όλοι οι «παλιοί» πρέπει να γινόμαστε φάροι αισιοδοξίας για τους «νέους», ειδικά εν μέσω τέτοιων δύσκολων καιρών.

Κι αν δε πέρασε κόσμος, κι αν δεν μεγάλωσε γενιές ανθρώπων… Μαθητές, φοιτητές που ήρθαν στην πόλη μας, αλλά και φοιτητές ξενιτεμένους που ερχόταν στις γιορτές να δουν ανθρώπους που αγαπούν και να χορέψουν μαζί τους. Κι όλοι αυτοί έγιναν επιστήμονες, τεχνίτες, μάστορες, βουλευτές, εισαγγελείς, υπουργοί… κι ερχόταν πάλι εκεί. Σαν τάμα συναναστροφής και συνάντησης. Άνθρωποι που μοιράστηκες την αγωνία τους, τα όνειρα τους, την ερωτική απογοήτευση τους, τη χαρά και τη δύσκολη λύπη τους… όπως λέμε κι εμείς ως «μότο» μας: «μεγάλες στιγμές στο centraki μας».

Έτσι, όπως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, αλλά και μια καινούρια αρχή, ως συνέχεια του προηγούμενου. Έτσι κι εμείς, κλείνουμε αυτό το κομμάτι της ζωή μας και συνεχίζουμε παραπέρα. Με τις ίδιες αξίες, με το ίδιο ήθος, αλλά κυρίως με την αγάπη του κόσμου που τόσα απλόχερα πήραμε και παίρνουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που τόσα χρόνια και στα δύσκολα και στα εύκολα μας στηρίξατε, κι ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους αυτούς που άθελα μας είτε τους στεναχωρήσαμε είτε τους προσβάλαμε χωρίς να το καταλάβουμε.

Θα είστε όλοι μες την καρδιά μας. Εις το επανιδείν, σύντομα…».

spot_img

Διαφημίσεις