Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Σ. Παπαδόπουλος: «Ελπίζω να μην είναι άλλη μια τουφεκιά στον αέρα η κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί»

Ακολούθησε μας

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», τονίζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavalawebnews, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Παπαδόπουλος, σχετικά με την εξαγγελία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, για την κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί.

«Μακάρι να εφαρμόσουν αυτήν την εξαγγελία και να μην δούμε ξανά το έργο που λέει, ”εμείς θέλαμε, αλλά δεν μας αφήνουν οι θεσμοί”, να μην είναι άλλη μια τουφεκιά στον αέρα, όπως έχει κάνει στο παρελθόν κι άλλες φορές αυτή η κυβέρνηση», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του για το θέμα ο κ. Παπαδόπουλος.

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σαφή πολιτική απέναντι στον αγροτικό τομέα…»

«Έστω και στο και πέντε παίρνουν πίσω έναν άδικο φόρο και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναγνωρίζει το λάθος που έκανε, άσχετα αν δεν το λέει. Γιατί το να πάρεις πίσω έναν φόρο που τον βάζεις εσύ, είναι αναγνώριση του λάθους, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες και για το οποίο φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή. Κάναμε δυο έγγραφα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον κ. Μαρκόπουλο αιτιολογώντας την θέση μας και το γιατί δεν πρέπει να μπει ένας τέτοιος φόρος στο κρασί, ο οποίος θα επηρεάσει και τον πρωτογενή τομέα, αλλά και την οινοποιία που τραβάει κουπί για την εξαγωγική ανάπτυξη της χώρας και μάλιστα μας βγάζει όλους ασπροπρόσωπους. Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σαφή πολιτική απέναντι στον αγροτικό τομέα κι ίσως είναι πρόχειρη η πολιτική που ασκεί. Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε έναν φόρο στην αρχή και μετά να τον παίρνουμε πίσω. Είναι επικίνδυνα αυτά τα παιχνίδια και θα πρέπει να σκεφτούν πιο ώριμα και πιο συνειδητά, ακούγοντας την περιφερειακή διοίκηση που έχει άμεση επαφή με τον παραγωγικό και επιχειρηματικό φορέα. Αποδεικνύεται ότι το υπουργείο είναι μακριά από όλη αυτή την διαδικασία», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Παπαδόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα