Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Πεσμένη η κίνηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ακολούθησε μας

Μειωμένη σε ποσοστό 30% σε όλα τα δρομολόγια, εντός περιφερειακής ενότητας, αλλά και προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι η κίνηση που καταγράφεται στο Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του, Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης.

«Κάθε χρόνο και χειρότερα. Η κίνηση είναι μειωμένη. Περιμένουμε πλέον τον μήνα Δεκέμβριο για να δούμε τα λεωφορεία μας να γεμίζουν και να μπορέσουμε κι εμείς να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, όπως είναι η καταβολή μισθών και δώρων του προσωπικού μας, τα οποία σε εμάς δεν έχουν κοπεί, αλλά καταβάλλονται κανονικά», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές παρατηρούνται καλύτερες πληρότητες στα λεωφορεία

«Η κατάσταση είναι σε γενικές γραμμές δύσκολη, καθώς η μείωση είναι περίπου στο 30% κατά μέσο όρο σε όλα τα δρομολόγια. Αυτό όμως θεωρώ ότι είναι κάτι αναμενόμενο, γιατί στην ουσία δεν κινείται τίποτα έξω. Είμαι ευχαριστημένος, που έστω κι έτσι, καταφέρνουμε να είμαστε ένας υγιής οργανισμός. Αυξημένη κίνηση έχουμε πλέον μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, οπότε και είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, καθώς κι όταν μετακινούνται οι συνταξιούχοι τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης.

Ξεπερνά τις 500.000 ευρώ το ποσό που έχει λαμβάνειν το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας για τη μεταφορά των μαθητών

Ερωτηθείς αναφορικά με το αν το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας έχει λαμβάνειν από τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία της περιφερειακής ενότητας, ο πρόεδρος του απάντησε: «Υπάρχει ένα πρόβλημα που είναι σε έλεγχο και πιστεύω ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα λυθεί. Για φέτος (από Σεπτέμβριο) δεν έχει καταβληθεί κανένα ποσό κι έχουμε να λαμβάνουμε και από την προηγούμενη χρονιά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να μην αναγκαστούμε να προβούμε σε ενέργειες που θα δυσαρεστήσουν γονείς και μαθητές. Αυτή τη στιγμή το ποσό που έχουμε να παίρνουμε από τις μαθητικές μεταφορές είναι πάνω από 500.000 ευρώ».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα