Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Πενήντα ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια υλοποιούνται μέσω του Leader

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σε μια σύντομη εκδήλωση, κατά την οποίαν τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πάρθηκαν οι δέουσες προφυλάξεις, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Ε. και Δήμαρχος Παγγαίου κος Φίλιππος Αναστασιάδης υπέγραψε και τις τελευταίες συμβάσεις των δικαιούχων του Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020.

Στις δηλώσεις τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Πρόεδρος της εταιρείας κος Αναστασιάδης και ο Γενικός Διευθυντής κος Σκορδάς εξήραν το ρόλο των Τοπικών Προγραμμάτων CLLD/LEADER στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και αναφέρθηκαν στις επικείμενες προκηρύξεις του Μονοταμειακού και Πολυταμειακού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας.

Υπενθυμίζεται ότι στο Υπομέτρο 19.2 ΠΑΑ 2014-2020 του Πολυταμειακού Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Καβάλας έχουν ενταχθεί και υλοποιούνται πενήντα (50) ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 18.766.924,35 € (Δημόσια Δαπάνη: 12.681.635,03 €).

Τέλος, επισημαίνεται ότι όλα τα υποσυστήματα τροποποιήσεων και πληρωμών είναι λειτουργικά και οι δικαιούχοι έχουν ξεκινήσει ήδη τη χρήση τους, συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση των στόχων των πληρωμών της ΟΤΔ για το 2021.

spot_img

Διαφημίσεις