Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Πανέτοιμο το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας για το Πάσχα

Οι γραμμές προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα σηκώσουν το βάρος της κίνησης

Ακολούθησε μας

Πανέτοιμο, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ενόψει της πασχαλινής περιόδου, είναι το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του, Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης.

«Όπως κάθε χρόνο είμαστε πανέτοιμοι για να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα το επιβατικό κοινό στη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, αλλά και για να πάρουμε κι εμείς μια «ανάσα», όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ευελπιστούμε ότι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από πέρυσι. Αυτό τουλάχιστον μας δείχνει η μέχρι τώρα κίνηση», επισήμανε αρχικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ.

Οι γραμμές Καβάλας – Θεσσαλονίκης και Καβάλας – Αθήνας θα σηκώσουν το βάρος της κίνησης το Πάσχα – Αύξηση αναμένεται και στα τοπικά δρομολόγια

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιες θεωρεί ότι είναι γραμμές που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, αλλά και το πότε αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση, ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης απάντησε: «Πιστεύω ότι θα δουλέψουν καλά οι γραμμές Καβάλας – Θεσσαλονίκης και Καβάλας – Αθήνας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ήδη έχουμε. Παράλληλα, είμαστε έτοιμοι και για τα δρομολόγια σε όλη την περιφερειακή ενότητα Καβάλας και στη Θάσο, ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι και στις τοπικές γραμμές θα υπάρξει αύξηση τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά την αύξηση της κίνησης, αυτή θ’ αρχίσει μόλις κλείσουν τα σχολεία και το Τ.Ε.Ι., ενώ η κορύφωσή της αναμένεται μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή. Πιστεύουμε γενικότερα πάντως ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι».

Σχετικά με το θέμα των προσφορών

Σχετικά με το αν υπάρχουν προσφορές αυτήν την περίοδο στα δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, αλλά και στη γραμμή Καβάλας – Αθήνας, ο κ. Τσεντεμεϊδης απάντησε ότι «αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια προσφορά, αλλά κοιτάμε να δούμε τι θα κάνουμε με τη γραμμή Θεσσαλονίκης – Καβάλας, γιατί την αφήσαμε λίγο πίσω είναι η αλήθεια. Η προσφορά με τα 60 ευρώ μετ’ επιστροφής για Αθήνα δεν κινήθηκε πολύ καλά, όμως θα την επαναφέρουμε στο μέλλον για κάποιο διάστημα που πιστεύουμε ότι μπορεί να έχει ανταπόκριση».

Ικανοποίηση για τις πληρότητες στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης – Πεσμένη η κίνηση από και προς Αθήνα – Σε τοπικό επίπεδο ξεχωρίζουν οι γραμμές του Παληού και της Κεραμωτής

Ερωτηθείς αναφορικά με τις πληρότητες στα δρομολόγια του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. ο πρόεδρος του απάντησε: «Οι πληρότητες είναι πολύ ικανοποιητικές στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης. Σε καλό επίπεδο πληρότητας είναι και οι τοπικές γραμμές, όπως για παράδειγμα αυτή της Κεραμωτής, αλλά και του Παληού και πιστεύουμε ότι θα ανέβουν κι άλλο το Πάσχα. Η γραμμή της Αθήνας μπορώ να πω ότι είναι πεσμένη αυτό το διάστημα, κάτι όμως που είναι λογικό για αυτή την περίοδο, γιατί πάντα έτσι γίνεται. Προσωπικά πάντα δηλώνω ικανοποιημένος με την πορεία του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. και σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν έξω στην αγορά. Μεταφέρουμε επί το πλείστον κόσμο από χωριά, συνταξιούχους και φοιτητές, ένα κομμάτι της κοινωνίας που δύσκολα τα βγάζει πέρα. Το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. αποτελεί για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας μια φθηνή λύση».

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από το επιβατικό κοινό για τη συμπεριφορά του προσωπικού μας και το βλέπουμε αυτό καθημερινά…»

Τέλος, κληθείς να απαντήσει αν είναι ικανοποιημένος από την συμπεριφορά του προσωπικού του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. προς το επιβατικό κοινό, ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης απάντησε: «Τα νέα παιδιά είναι πολύ ανεβασμένου επιπέδου, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους παλιούς, γιατί για εμένα αυτοί ήταν καλοί αυτοκινητιστές. Το επίπεδο σήμερα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από εμάς, τα νέα παιδιά είναι ενημερωμένα και πιο μορφωμένα, να λέμε την αλήθεια. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από το επιβατικό κοινό για τη συμπεριφορά του προσωπικού μας και το βλέπουμε αυτό. Σίγουρα κάποια μεμονωμένα περιστατικά κακής συμπεριφοράς υπάρχουν, αλλά το συντριπτικό ποσοστό των οδηγών και του υπόλοιπου προσωπικού μας είναι όπως πρέπει. Εμείς δεν σταματάμε ποτέ κι όλο το διοικητικό συμβούλιο πασχίζει για να ικανοποιήσει την τελευταία ανάγκη του κάθε επιβάτη».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα