Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Καμία εκκαθάριση στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας

Ημέρα:

«Αυτοί που μιλούν για εκκαθάριση θα πρέπει να ξέρουν ότι οι πρώτοι που θα πληρώσουν το μάρμαρο θα είναι οι οικοπεδούχοι», δηλώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας

Κατηγορηματικά διαψεύδει δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που κάνουν λόγο για αναγκαστική εκκαθάριση στο Βιοτεχνικό Πάρκο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας.

«Είδα πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας σχετικά με το θέμα, που εμένα με εξέπληξε, γιατί όταν δημοσιεύεται κάτι για έναν φορέα, όπως το ΒΙΟ.ΠΑ., στον οποίο μετέχουν τρεις φορείς δυναμικοί, περιφέρεια, δήμος και Επιμελητήριο, τουλάχιστον θα περίμενα να υπήρχε κι ένα σχόλιο για το τι λένε οι προαναφερθέντες φορείς για αυτό», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο Μάρκος Δέμπας.

”Για να παρθεί μια τέτοια απόφαση λύσης – εκκαθάρισης, το πρώτο που γίνεται είναι να το έχουν αποφασίσει οι εταίροι. Κανείς από αυτούς δεν έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο…”

”Γράφεται ξαφνικά ένα πυροτέχνημα, ότι πάει για αναγκαστική εκκαθάριση το ΒΙΟ.ΠΑ. Ποιος το αποφάσισε; Για να παρθεί μια τέτοια απόφαση λύσης – εκκαθάρισης, το πρώτο που γίνεται είναι να το έχουν αποφασίσει οι εταίροι. Κανείς από αυτούς δεν έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο. Από την άλλη είναι πιθανό κάποιος προμηθευτής, ο οποίος έχει να πάρει κάποια χρήματα, μπορεί να κάνει κάποια διαδικασία. Αυτό δεν σημαίνει από εκεί και πέρα μέσω δικαστικών αγωγών και αποφάσεων ότι θα μπορέσει να πάει το Βιοτεχνικό Πάρκο σε εκκαθάριση. Επομένως, ενώ είμαστε σε μια εξέλιξη κι ειδικά το Επιμελητήριο κι εγώ δίνουμε αγώνα εδώ κι έναν χρόνο να βρεθεί λύση για το ΒΙΟ.ΠΑ., αυτοί που μιλούν τόσο απλά για εκκαθάριση και λύση, πρέπει να ξέρουν ότι οι πρώτοι που θα πληρώσουν το μάρμαρο θα είναι οι οικοπεδούχοι, που είναι ήδη εγκλωβισμένοι εκεί μέσα. Λύση και εκκαθάριση αυτό σημαίνει, ότι θα εκποιηθεί όλη η περιουσία και μετά θα δούμε τι πρέπει να δώσουν οι εταίροι”, συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

”Όποτε έχουμε προεκλογική περίοδο, το Βιοτεχνικό Πάρκο μπαίνει σε ένα παιχνίδι, που πραγματικά το σπιλώνει. Δεν ξέρω αν κάποιοι κάνουν σπέκουλα, αν παίζουν παιχνίδι στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνουν”

”Βλέπω ότι πάντοτε, όποτε έχουμε προεκλογική περίοδο, το Βιοτεχνικό Πάρκο μπαίνει σε ένα παιχνίδι, που πραγματικά το σπιλώνει. Έτσι έγινε το 2009 – 2010, το 2014 -15, το ίδιο βλέπουμε και τώρα. Δεν ξέρω αν κάποιοι κάνουν σπέκουλα, αν παίζουν παιχνίδι στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνουν. Κατηγορηματικά διαψεύδω τα σενάρια για εκκαθάριση, γιατί κανείς δεν έχει πει για εκκαθάριση. Εδώ η περιφέρεια προσπαθεί να βρει χρήματα να βάλει μέσα, το Επιμελητήριο κάνει προτάσεις κι αντιπροτάσεις, ο δήμος ακολουθεί σε αυτά που λένε οι υπόλοιποι εταίροι, δηλαδή ποιος ζητάει την εκκαθάριση, να μας το πουν”, ανέφερε ακολούθως ο Μάρκος Δέμπας.

”Από την πρώτη στιγμή λέω ότι το Βιοτεχνικό Πάρκο πρέπει να λειτουργήσει και θα λειτουργήσει, όσο κι αν κάποιοι επιθυμούν κάτι άλλο…”

”Για να τελειώνουν τα παραμύθια κι επειδή έρχονται εκλογές και βλέπω ότι πάντα γίνεται αυτό, όλοι οι συνδυασμοί, αντιπεριφερειάρχες, δημοτικές παρατάξεις και σύμβουλοι πρέπει να μας πουν τι σκέφτονται για το ΒΙΟ.ΠΑ. Για να μην έχουμε συνέχεια παιχνιδάκια πίσω από την πλάτη μας. Να μας ξεκαθαρίσουν όλοι, το θέλουν το Βιοτεχνικό Πάρκο; Ας πουν στα προγράμματά τους ότι δεν το θέλουν κι όχι σήμερα κάποιοι να τρίβουν τα χέρια τους και να χαίρονται ότι… ρίξαμε ένα πυροτέχνημα και κάτι έγινε. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Από την πρώτη στιγμή λέω ότι το Βιοτεχνικό Πάρκο πρέπει να λειτουργήσει και θα λειτουργήσει, όσο κι αν κάποιοι επιθυμούν κάτι άλλο, δεν ξέρω για ποιον λόγο”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον ”Ενήμερο” ο Μάρκος Δέμπας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Κωνσταντίνος Γερακίνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Κωνσταντίνος Γερακίνης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με...

Οι πρώτοι 30 υποψήφιοι του Χαράλαμπου Χρυσανίδη

Από τον συνδυασμό «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας...

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων (23/6 – 10/9/2023)

Με σκηνικό το εμβληματικό κτήριο του δημαρχείου, το βράδυ...

ΔΕΥΑΚ: Ξεκίνησε ο καθαρισμός των δεξαμενών της Καβάλας

Με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ. η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, ξεκίνησε τον...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...