Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Καβάλα: Έκλεψαν ζάντες από επιχείρηση και τις πούλησαν σε άλλη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε...

Επίσκεψη από Κροατία στην Καβάλα και στην παραγωγή πετρελαίου της Energean στον Πρίνο

Ακολούθησε μας

spot_img

Το πετυχημένο μοντέλο του κόλπου της Καβάλας, όπου η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου συνυπάρχει δεκαετίες τώρα με το φυσικό περιβάλλον και την τουριστική βιομηχανία προκαλεί το ενδιαφέρον και άλλων χωρών της ευρύτερης περιοχής με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα,  την Τρίτη επισκέφθηκε τον Πρίνο η κα Barbara Doric, Πρόεδρος του Οργανισμού Υδρογονανθράκων της Κροατίας, συνοδευόμενη από διοικητικά στελέχη της Energean Oil & Gas. H κα Doric ξεναγήθηκε στο γεωτρύπανο Energean Force, το οποίο εκτελεί την πρώτη γεώτρηση του νέου επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας, καθώς και στο εργοστάσιο επεξεργασίας “Σίγμα” στη Νέα Καρβάλη.

Επίσης η κα Doric και οι συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Άγγελο Τσατσούλη, τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Καβάλας καθηγητή κ. Αθανάσιο Μητρόπουλο, καθώς και με τον Διευθυντή Πωλήσεων του ξενοδοχείου Lucy κ. Γιώργο Χριστοφιλογιάννη, προκειμένου να ενημερωθούν για τη σημασία που έχει συνολικά για την τοπική κοινωνία της Καβάλας η πετρελαϊκή δραστηριότητα με την μοναδική ελληνική παραγωγή υδρογονανθράκων από την Energean Oil & Gas.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα