Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξαιρετική βαθμολογία για την πρόταση της Αναπτυξιακής Καβάλας

Ακολούθησε μας

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (27-10) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (απόφαση 25400/27.10.2016) τα αποτελέσματα βαθμολόγησης των προτάσεων τοπικών προγραμμάτων Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης του ΠΑΑ 2014-2020 και ΕΠΑΛΘ 2014-2020 (CLLD).

Η πρόταση της Αναπτυξιακής Καβάλας κατατάσσεται στην 7η θέση μεταξύ 47 τοπικών προγραμμάτων της Χώρας για το Πολυταμειακό της πρόγραμμα που αναφέρεται στο σύνολο του Νομού Καβάλας (ΕΓΤΑ και ΕΤΘΑ), ενώ εντάσσεται και η δεύτερη πρόταση της εταιρείας μας για την ΔΕ Καβάλας στο Μονοταμειακό πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ). Σε συνέχεια των σημερινών αποτελεσμάτων θα αναθεωρηθούν οι προτεινόμενοι Προϋπολογισμοί στο πλαίσιο της διαθέσιμης Δημόσιας Δαπάνης του Εθνικού προγράμματος και θα προκύψει η τελική μορφή των τοπικών προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν.

Η εταιρεία μας στην συνέχεια αυτών των γεγονότων αισθάνεται υποχρεωμένη να ευχαριστήσει θερμότατα την τοπική κοινωνία στο σύνολο της -θεσμικούς φορείς και πολίτες του Νομού Καβάλας καθώς και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας- για την ουσιαστική συνδρομή τους στη διαμόρφωση των 2 τοπικών μας προγραμμάτων που πέτυχαν αυτήν την εξαιρετική βαθμολογία.

Θεωρούμε ότι η συνέχιση αυτής της ολιστικής προσέγγισης συνεργασίας, όλων των τοπικών φορέων και κυρίως των εν δυνάμει επενδυτών θα αποτελέσει τη βάση για την ορθολογική υλοποίηση δύο εξαιρετικών προγραμμάτων που θα συνδράμουν στην επανεκκίνηση της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας στο σύνολο των περιοχών του Νομού Καβάλας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

της Αναπτυξιακής Καβάλας

Ο Πρόεδρος

Φίλιππος Αναστασιάδης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα