Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Αυξημένη η πληρότητα στο υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας

Ακολούθησε μας

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η πληρότητα στα λεωφορεία του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, κυρίως στα δρομολόγια που αφορούν την παραλιακή ζώνη της περιφερειακής μας ενότητας, αλλά και σε αυτά προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζει με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης, η αυξημένη κίνηση στα προαναφερθέντα δρομολόγια άρχισε αμέσως μετά τις 10 Αυγούστου.

Οι γραμμές Κεραμωτής – Παληού – Νέας Περάμου και Αμμολόφων κατέγραψαν τη μεγαλύτερη κίνηση

«Όντως υπάρχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο πληρότητας, σε ό,τι έχει σχέση με δρομολόγια που αφορούν την παραλιακή ζώνη της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, δηλαδή περιοχές με θάλασσα και τουρισμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, πολύ καλά δούλεψε η γραμμή της Κεραμωτής, η γραμμή Παληού – Νέας Περάμου και φυσικά αυτή των Αμμολόφων, για την οποία μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα πρόσθετα δρομολόγια που μπήκαν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Από την άλλη, δυστυχώς, δεν δούλεψε πολύ καλά το εσωτερικό της περιφερειακής ενότητας, δηλαδή τα τοπικά δρομολόγια», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο πρόεδρος του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Με τους ίδιους ρυθμούς αναμένεται να συνεχιστεί η κίνηση μέχρι το τέλος Αυγούστου

«Θα έλεγα ότι υπάρχει γενικότερη ικανοποίηση στο υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ., πάντα σε σχέση με το τι γίνεται έξω στην αγορά. Αυτό έχουμε σαν αρχή και συγκρίνουμε τα πράγματα με όσα συμβαίνουν γύρω μας, καθώς όλα είναι μια αλυσίδα. Μέχρι τις 10 Αυγούστου η κατάσταση θα έλεγα ότι ήταν τραγική. Το τελευταίο διάστημα οι πληρότητες είναι μεγάλες στα λεωφορεία μας και ειδικά στις γραμμές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου θεωρώ ότι η κίνηση θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς. Από εκεί και πέρα και με το άνοιγμα των σχολείων θα υπάρχει ελάττωση δρομολογίων και θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτά των βραδινών ωρών και ποια θα μπορέσουμε να κρατήσουμε», συμπλήρωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα