Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου η Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ακολούθησε μας

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιαστεί η ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας που θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας σημείωσε πως ήδη έχουν ενημερώσει τα μέλη τους που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στην Έκθεση και αναμένεται και φέτος οι συμμετοχές να είναι πολυπληθείς.

Ο κ. Δέμπας είπε ότι «προχωράνε όλα σε εντατικό ρυθμό. Ήδη έχει γίνει η κοινοποίηση σε όλους τους εκθέτες για την ημερομηνία της Έκθεσης έτσι ώστε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις 20 με 31 Αυγούστου. Σίγουρα θα αφήσουμε μία μεγαλύτερη περίοδο. Από ‘κει και πέρα, ετοιμαζόμαστε για τις παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις που κι αυτές θα εμπλουτίσουν φέτος την Έκθεσή μας. Νομίζω ότι είναι ένα κίνητρο και για τους εκθέτες αλλά και για τους επισκέπτες το να έρθουν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν οι ζυμώσεις με διάφορες οργανώσεις, θεσμούς κ.ο.κ. προκειμένου να καταλήξουμε σε τι ακριβώς θα είναι αυτές οι εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν τη φετινή έκθεση.

Συνεχίζουμε και για την τεχνική υποστήριξη του εκθεσιακού χώρου στην Νέα Καρβάλη. Να είναι όλα όπως πρέπει να είναι για την τεχνική επάρκεια του κτηρίου. Από ‘κει και πέρα αυτό που προσδοκούμε και φαίνεται ότι θα είναι πολύ υψηλό επίσης και φέτος, είναι η συμμετοχή των εκθετών. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Και από το εξωτερικό υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον. Άρα νομίζω ότι μετά τις 15 Αυγούστου θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε για το τι ακριβώς θα έχουμε στη φετινή έκθεση. Αυτή θα γίνει από τις 27 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Τη φέραμε μία εβδομάδα νωρίτερα. Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τα εγκαίνια, περιμένοντας και κάποιους επίσημους και θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα