Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

20 νέα λεωφορεία αναμένεται να προστεθούν μέσα στη νέα χρονιά

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

«Η γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης είναι αυτή που κρατά «ζωντανές» όλες τις υπόλοιπες, καθώς συνεχίζει να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας».

Τα παραπάνω υπογράμμισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Κώστας Πανταζής.

«Σε σχέση με πέρυσι κινηθήκαμε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο…»

Ερωτηθείς αρχικά για την κίνηση που καταγράφηκε στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο κ. Πανταζής τόνισε: «Η κίνηση ήταν ικανοποιητική για εμάς και νομίζω ότι σε σχέση με πέρυσι κινηθήκαμε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Οι γραμμές που τα πήγαν καλά, ήταν πρώτα και κύρια αυτή της Καβάλας – Θεσσαλονίκης, που παραμένει η «ναυαρχίδα» μας, ακολούθησε η γραμμή Καβάλας – Αθήνας κι αυτή κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ το ίδιο έγινε και στην γραμμή Καβάλας – Δράμας, λόγω της «Ονειρούπολης» στη γειτονική μας πόλη».

«Και τα τοπικά δρομολόγια θα μπορούσα να πω ότι τα πήγαν καλά κι ότι κινήθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό»

Σε σχέση με το πως κινήθηκαν τα δρομολόγια εντός της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ επισήμανε: «Τοπικά μπορώ να πω ότι κινηθήκαμε όπως τα περιμέναμε. Και τα τοπικά δρομολόγια θα μπορούσα να πω ότι τα πήγαν καλά κι ότι κινήθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό. Το ευχάριστο ήταν ότι ο καιρός δεν μας δημιούργησε δυσκολίες κι έτσι αυτοί που ήταν να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο, το έκαναν χωρίς προβλήματα.

Οι πληρότητες σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, κατά μέσο, όρο είναι ελλειμματικές

Γενικότερα πάντως, ο Κώστας Πανταζής σημείωσε ότι οι πληρότητες σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, κατά μέσο, όρο είναι ελλειμματικές.

«Αυτό που στηρίζει αυτές τις γραμμές και τις επιδοτεί επί της ουσίας, όπως και τις υπόλοιπες γραμμές, είναι η γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης», συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Περίπου 20 νέα λεωφορεία αναμένεται να προστεθούν στον στόλο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας μέσα στη νέα χρονιά

Αναφορικά με τον στόλο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ο Κώστας Πανταζής τόνισε: «Έχει γίνει μεγάλη ανανέωση του στόλου μας, μεγάλος εκσυγχρονισμός. Τα λεωφορεία μας πλέον είναι υπερσύγχρονα, έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες μέσα στο 2020. Περιμένουμε νέα οχήματα στη νέα χρονιά, διαθέτουμε ήδη έναν από τους καλύτερους στόλους λεωφορείων. Περίπου 20 νέα λεωφορεία αναμένεται να προστεθούν μέσα στη χρονιά, με την απόσυρση των πλέον παλαιότερων. Έχει ανέβει πολύ ο μέσος όρος των οχημάτων μας. Δεν είμαστε στις παλιές εποχές, αλλά ακόμη και τα παλιά που λέμε στα μάτια των επιβατών φαίνονται καινούργια».

«Δίνουμε μεγάλο αγώνα στο να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάποιες νοοτροπίες σε επίπεδο συμπεριφοράς…»

Τέλος, σε σχέση με τη συμπεριφορά των οδηγών προς το επιβατικό κοινό κι αν θεωρεί ότι αυτή κινείται σε καλό επίπεδο, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, ανέφερε: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα στο να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάποιες νοοτροπίες σε επίπεδο συμπεριφοράς. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Διαφημίσεις