Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

NEXT DAY SHOOTING – Οι 5 καλύτεροι προορισμοί

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Το κεφάλαιο next day shooting είναι ένα αγαπημένο κεφάλαιο των νεόνυμφων αφού αφήνουν πίσω το άγχος της προετοιμασίας του γάμου τους και σε συνδυασμό μια μικρή εξόρμηση πραγματοποιούν την καλλιτεχνική φωτογράφιση του γάμου τους σε έναν ειδυλλιακό προορισμό. Ποιος είναι αυτός ο προορισμός όμως;

 

 1. ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
  Θέα που κόβει την ανάσα, κρυστάλλινα νερά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο σε συνδυασμό με βραχώδεις έκταση και απότομες πλαγιές δημιουργούν ένα background βγαλμένo από παραμύθι. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη ωστόσο δυσκολεύει κάπως όταν πρέπει να έχετε μαζί σας τον εξοπλισμό και τα ρούχα για την φωτογράφιση, Συνεπώς ιδανική ώρα για αυτή την διαδικασία είναι τις μέρες και ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο αφενός για να είναι η τοποθεσία όσο πιο άδεια γίνεται και να έχετε και ελευθερία κινήσεων.

 

 1. ΜΕΤΕΩΡΑ
  Αυστηροί βράχοι υψώνονται έξω από την περιοχή της Καλαμπάκας και δημιουργούν ένα μέρος ιδανικό για να πραγματοποιήσει το ζευγάρι την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας. Η επιβλητικότητα των βράχων έρχονται σε πλήρη αρμονία με τα μαγικά σχέδια του ουρανού και αποτυπώνονται με ένα μοναδικό τρόπο στις φωτογραφίες που θα έχετε για μια ζωή.

 

 1. ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
  Καταπράσινες εκτάσεις, βαρκάδα στην λίμνη και το γαλάζιο του ουρανού που δένει αρμονικά με το σύνολο δημιουργούν το ιδανικό φόντο για να αποτυπωθεί η πιο όμορφη φωτογράφιση. Ειδικότερα αν ο φωτογράφος είναι έμπειρος επαγγελματίας θα αποδώσει αυτή την ησυχία του τοπίου με ένταση και μοναδικότητα εστιάζοντας στα δυνατά σημεία.

 

 1. ΣΚΟΠΕΛΟΣ
  Το πράσινο και το γαλάζιο του νησιού αυτού, σε συνδυασμό με το λευκό νησιωτικό χρώμα ξεχωρίζουν αυτόν τον προορισμό ως έναν από τους ιδανικότερους για να πραγματοποιήσει κάποιος την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας. Πρόκειται για ένα νησί που διαθέτει ποικιλία τοποθεσιών που αξίζουν τουλάχιστον μια λήψη στο καθένα. Από τις βραχώδεις εκτάσεις μέχρι τα καταγάλανα τοπία ο φωτογράφος θα έχει σίγουρα πολλές επιλογές να αποτυπώσει με τον πιο όμορφο και μοναδικό τρόπο τις πιο όμορφες στιγμές σας.

 

 1. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
  Ένας αγαπημένος προορισμός για την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας αν το αποτέλεσμα που θέλετε να αποτυπωθεί στις φωτογραφίες σας είναι η μαγική γραφικότητα και ο vintage αέρας του μεσαίωνα. Αν επιλέξετε αυτόν τον προορισμό θα συναντήσετε πλακόστρωτα καλντερίμια και πλαγιές με θέα που κόβουν την ανάσα και φυσικά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Το ταξίδι για τo next day shooting είναι απαιτητικό και χρονοβόρο, καθώς τα πράγματα που απαιτούνται να έχετε μαζί σας είναι αρκετά καθώς και ο εξοπλισμός του φωτογράφου. Μπορείτε συνεπώς σε συνεννόηση με τον φωτογράφο σας να σκεφτείτε την ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό καθώς το ταξίδι σας θα είναι άνετο και ξεκούραστο και εσείς θα έχετε όλη την απαιτούμενη ενέργεια να αφοσιωθείτε πλήρως στις απαιτήσεις της φωτογράφισης. Τα σημαντικότερα βήματα είναι η σωστή οργάνωση και ο έγκαιρος προγραμματισμός, τα υπόλοιπα αφήστε τα στα χέρια των ειδικών.

Διαφημίσεις