Τετάρτη, 19 Μαΐου, 2021

Σύλλογος «Στέλλα Μανώλα Κούρτη»: 63η αιμοδοσία την Παρασκευή και το Σάββατο

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή (29/5) και το Σάββατο (30/5) στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Καβάλας, διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Στέλλα Μανώλα Κούρτη».

Πρόκειται για την 63η κατά σειρά, εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα ξεκινά στις 8 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 2.30 το μεσημέρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Κ. Αντωνιάδης: «Πρόκειται για μία εξαιρετική κοινωνική ενέργεια σε μία περίοδο που υπάρχει ανάγκη σε αίμα»

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/5), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, τόνισε ότι «πρόκειται για μία εξαιρετική κοινωνική ενέργεια σε μία περίοδο που υπάρχει ανάγκη σε αίμα» και κάλεσε όλους τους Καβαλιώτες να ανταποκριθούν σε αυτό το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι στην αιμοδοσία θα δώσει το «παρών» και ο Σύλλογος Σαμαρειτών Διασωστών.

Δ. Χίζαρης: «Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παραμένουμε άνθρωποι και στην εποχή του κορωνοϊού»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Δημήτρης Χίζαρης, σημείωσε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον κ. Αντωνιάδη, τον οποίο ευχαρίστησε για την παραχώρηση του Αμφιθέατρου, αναφέροντας παράλληλα «βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παραμένουμε άνθρωποι και στην εποχή του κορωνοϊού».

Ανέφερε ακόμη ότι οι αιμοδότες θα είναι ασφαλείς, θα υπάρχουν γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, ενώ καλό θα είναι να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του συλλόγου που είναι το 6984530032.

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Κώστας Παγώνης, σημείωσε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα για τον Ε.Ο.Δ.Υ. μέτρα στην αιμοδοσία, την ίδια ώρα που οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και το Νοσοκομείο απευθύνει συνεχείς εκκλήσεις

Διαφημίσεις