Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Συνάντηση του ΔΣ Φίλων Παιδόπολης με το ΔΣ του Κ.Κ.Π. ΠΑΜΘ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Κέντρου Κ.Κ.Π. ΑΜΘ, σε προγραμματισμένη συνάντηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» συναντήθηκε με τη νεοδιορισμένη Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜΘ κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή και τον αναπληρωτή της Α΄ Αντιπροέδρου κύριο Ιορδάνη Αγγελιάδη υπεύθυνο για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ο Πρόεδρος κύριος Γεώργιος Περιφεράκης, η Γενική Γραμματέας κυρία Μελίνα Παπακωνσταντίνου, η Ταμίας κυρία Λένα Σοφιανίδου, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αγαπητός και το αναπληρωματικό μέλος κυρία Έλενα Φλούδα.

Σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα για περισσότερο από μία ώρα, συζητήθηκαν σοβαρά και χρόνια θέματα και έγινε ενημέρωση για το σημαντικό έργο και τις δράσεις του Σωματείου των «Φίλων Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» που από την ίδρυση του (2011) θέτει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των φιλοξενούμενων παιδιών και την ένταξη τους στο κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Επίσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Σωματείου – μοναδικό Πανελλαδικά – «στήριξη νεαρών ενηλίκων» που είχαν απομακρυνθεί από τα Π.Π.Π. με απόφαση της προηγούμενης Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η Πρόεδρος κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή ενημέρωσε το Σωματείο για την εξωστρεφή πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα Διοίκηση, με γνώμονα το όφελος των φιλοξενούμενων στις μονάδες φροντίδας του Κ.Κ.Π. ΠΑΜΘ. Εκφράστηκαν οι προθέσεις για ισχυρή και εποικοδομητική συνεργασία του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» με τα Π.Π.Π. Καβάλας και Δράμας (πρώην Παιδοπόλεις), στον τομέα της στήριξης και κοινωνικοποίησης των παιδιών που φιλοξενούνται στα Π.Π.Π. ΠΑΜΘ, όπως και στον τομέα της ενημέρωσης της κοινωνίας μας.

Σε όλους έγινε αισθητός ο νέος «αέρας άνοιξης» στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας που φέρνει η νέα Διοίκηση του Κ.Κ.Π. ΠΑΜΘ.

Προγραμματίστηκε σύντομα νέα συνάντηση με τον κύριο Ιορδάνη Αγγελιάδη, υπεύθυνο για το Π.Π.Π. Καβάλας και τη Διευθύντρια του Παραρτήματος για τον άμεσο προγραμματισμό νέων δράσεων και εκδηλώσεων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

«Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας»

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Γεώργιος Περιφεράκης Μελίνα Παπακωνσταντίνου

Διαφημίσεις