Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Θόδωρου Καλλιοντζή

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Συλλυπητήρια Νίκου Παναγιωτόπουλου για τον πρόωρο χαμό του Θεόδωρου Καλλιοντζή

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Ν. Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για τον πρόωρο χαμό του Θεόδωρου Καλλιοντζή, του ανθρώπου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια και με ιδιαίτερη συνέπεια το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη μακρά διαδρομή του ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, άφησε το αποτύπωμά του με την αγωνιστική του δράση και την αποτελεσματικότητά του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η ΔΕΕΠ Ν.Δ. Καβάλας

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Θόδωρο Καλλιοντζή που έφυγε πρόωρα για το μακρινό ταξίδι.
Ο πολιτικός κόσμος της Καβάλας είναι από σήμερα πολύ φτωχότερος.
Ένας ξεχωριστός άνθρωπος , ένας μοναδικός αυτοδιοικητικός, ένας βαθύτατος γνώστης όλων των ζητημάτων του νομού, με πολύτιμη προσφορά και σπουδαίο έργο.
Επίλεκτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με ευρύτερη αποδοχή, συνέβαλε αποφασιστικά τόσο στην ανάπτυξη του Νομού, όσο και στην ενίσχυση του κύρους της αυτοδιοίκησης, στη συνείδηση της κοινωνίας της Καβάλας.
Θόδωρε Καλλιοντζή οι φίλοι και οι συναγωνιστές από όλο το νομό σε χαιρετούν…
Από κει ψηλά τώρα, θα μας συντροφεύεις.
Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Η Γραμματέας ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ο Πρόεδρος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

Ο Δήμαρχος Καβάλας

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Θόδωρου Καλλιοντζή
“Ο Θόδωρος Καλλιοντζής διέγραψε αξιόλογη πορεία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το αποτύπωμα της δεκαετούς παρουσίας του στα πολιτικά πράγματα της Καβάλας, τον κατατάσσει στην κατηγορία των δημοσίων προσώπων που προσπάθησαν, μέσω της εκτέλεσης συγκεκριμένων έργων και ουσιαστικών παρεμβάσεων, να αλλάξουν την εικόνα της περιοχής τους.
Στην οικογένεια και τους φίλους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”.

Ο Δήμαρχος Θάσου

«Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου για το θάνατο του τέως Νομάρχη Καβάλας Θεόδωρου Καλλιοντζή»
Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος τέως Νομάρχη Καβάλας Θεόδωρου Καλλιοντζή.
Δυστυχώς, οι συνθήκες με την Πανδημία Covid – 19 δεν μας επιτρέπουν να αποτίσουμε έναν ύστατο χαιρετισμό αντάξιό του.
O Θεόδωρος Καλλιοντζής άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού, υπηρετώντας από τη θέση του Νομάρχη Καβάλας για τρεις συνεχόμενες τετραετίες. Το σημαντικό του έργο είναι εμφανές σε όλο το Νομό Καβάλας. Η αγάπη του δε για το Νησί της Θάσου μεγάλη.
Ο Θεόδωρος Καλλιοντζής υπήρξε εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος.
Καλό Παράδεισο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου

Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του τέως νομάρχη Καβάλας Θεόδωρου Καλλιοντζή. Σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση θρηνεί.
Ο Θεόδωρος Καλλιοντζής συνέδεσε το όνομά του με το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Υπήρξε άνθρωπος με έντονη πολιτική σκέψη και άποψη, με όραμα που αγωνίστηκε για να κάνει έργο, προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας. Χαρακτηρίστηκε από τις τρεις διαδοχικές του εκλογικές επιτυχίες, κάτι που φανέρωνε την αποδοχή που είχε από τους πολίτες του νομού Καβάλας.
Όμως εκτός από δραστήριο κύτταρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Θεόδωρος Καλλιοντζής στήριζε τον Δήμο Παγγαίου, ως γνήσιο τέκνο του και αγωνίστηκε από κάθε θέση που βρέθηκε για το καλό της περιοχής μας.
Ο χαμός του είναι σημαντική απώλεια για τον τόπο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Παγγαιορείτικης γης που θα τον σκεπάζει! Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Μακάριος Λαζαρίδης: «Θλίψη
για την απώλεια του Θ. Καλλιοντζή»

Για την απώλεια του Θόδωρου Καλλιοντζή, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, έκανε την εξής δήλωση:
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Θόδωρου Καλλιοντζή. Του αγαπητού μου καθηγητή των εφηβικών μου χρόνων, του μακροβιότερου νομάρχη, του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα. Του ανθρώπου που ήταν πάντα δίπλα στους συμπολίτες του.
Από φοιτητής ακόμα, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του ως αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, Νομαρχιακός Σύμβουλος στην επαρχία Καβάλας και Παγγαίου και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ.
Ήταν ο τελευταίος νομάρχης πριν από την κατάργηση του θεσμού. Εξελέγη το 1998 με ποσοστό 54,4% και η προσφορά του εκτιμήθηκε από τους πολίτες οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν σε δύο ακόμα εκλογικές διαδικασίες, το 2002 και το 2006.
Μέχρι σήμερα – και είμαι βέβαιος και για πολλά χρόνια ακόμη – οι πολίτες αναγνωρίζοντας το πόσο δούλεψε για τον αγαπημένο του νομό, λένε “και αυτό είναι έργο Καλλιοντζή”!
Σε προσωπικό επίπεδο, θα θυμάμαι για πάντα τον σοβαρό, αλλά και καλοσυνάτο δάσκαλο, εκεί στο φροντιστήριο της Πλατείας Καπνεργάτη, με το χιούμορ και τις συμβουλές του, που ενδιαφερόταν διαρκώς για την πρόοδο των αγαπημένων του μαθητών.
Του οφείλω πολλά και τον ευχαριστώ για όλα.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του Καλλιόπη, τα παιδιά του Κατερίνα και Δημήτρη και την αγαπημένη του αδερφή Βάσω».

Η Ένωση Φυσικών Καβάλας

Το ΔΣ και τα μέλη του παραρτήματος Καβάλας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος εκλεκτού μας συναδέλφου κ. Θεόδωρου Καλλιοντζή, ο οποίος πέρα από την προσφορά του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης υπήρξε φίλος και αρωγός όλων των δράσεων του παραρτήματός μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα για τη ζωντάνια και το γνήσιο ενδιαφέρον σου για την επιστήμη μας. Καλό ταξίδι!

Το Τοπικό Τμήμα Καβάλας
του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Το Τοπικό Τμήμα Καβάλας, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του τ. Νομάρχη Θεόδωρου Καλλιοντζή, ενός πολιτικού άνδρα που σημάδεψε με το έργο του την τοπική κοινωνία στηρίζοντας πάντα τις δράσεις και το έργο του τοπικού Οδηγισμού.
Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, με τη πεποίθηση ότι η θύμηση της αξίας του θα απαλύνει λίγο τον πόνο του χαμού του.

spot_img

Διαφημίσεις