Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Μαρίας Φραντζεσκάκη

Ακολούθησε μας

«Ανάσα για τον Δήμο»: Έσβησε μια από τις δυνατότερες ανάσες

Μια από τις δυνατότερες «ανάσες», της «Ανάσας για τον Δήμο», έσβησε το απόγευμα της Τρίτης και σκόρπισε με θλίψη μια ολόκληρη πόλη. Η Μαρία Φραντζεσκάκη , η Μαρία όλων μας,  δεν είναι πια κοντά μας .

Το νέο μας συγκλόνισε και η μόνη σκέψη που περνάει από το μυαλό μας είναι η ενέργεια, η αισιοδοξία και το ήθος της που ήταν “παρόντα” σε κάθε της πρωτοβουλία. Ήταν πάντα εκεί όπου της το ζητούσαν οι απλοί πολίτες, οι συνάδελφοι, και οι τοπικοί σύλλογοι.

Σεμνή, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένη, στυλοβάτης στις νίκες και τις ήττες της παράταξης, φωνή της σύνθεσης και ακούραστη, αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής της «Ανάσας». Το αποτύπωμά της είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη της. Χωρίς να εγκαταλείψει ούτε στιγμή τη διαρκή μάχη με το “σήμερα”, κοιτούσε πάντα το μέλλον, με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες της.

Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά οδύνη, έναν πολύτιμο συνεργάτη, μια αγαπητή φίλη, μέρος της ραχοκοκαλιάς της παράταξής μας.

Στην μνήμη της νιώθουμε την υποχρέωση να εντείνουμε ως παράταξη τον αγώνα για ενημέρωση των πολιτών και την θωράκισή τους από τις καταστρεπτικές συνέπειες της πανδημίας που μαστίζει ιδιαίτερα την περιοχή μας.

Στους οικείους της, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

 

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Καβάλα ολόκληρη πενθεί για την Μαρία Φραντζεσκάκη»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την απώλεια της Μαρίας Φραντζεσκάκη, έκανε την εξής δήλωση:

«Μεγάλη η θλίψη στο άκουσμα της είδησης για την απώλεια της Μαρίας Φραντζεσκάκη.

Της καλής φίλης, της δραστήριας Καβαλιώτισσας, της εξαίρετης συζύγου και μητέρας, που είχε καταφέρει να έχει μόνο φίλους.

Ενός ανθρώπου γεμάτου αγάπη, καλοσύνη, εντιμότητα και διαρκή διάθεση για προσφορά.

Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τον τόπο, είτε ως δημόσια λειτουργός, είτε ως αιρετή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έβαζε πάντα το “εμείς” πάνω από το “εγώ” και πετύχαινε τους στόχους της.

Δυστυχώς, φεύγει νωρίς, αν και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει.

Η μάστιγα της εποχής, ο ύπουλος, αόρατος εχθρός δεν της επέτρεψε να συνεχίσει να εκπληρώνει τα όνειρά της.

Η Καβάλα ολόκληρη πενθεί και ιδίως όσοι είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε από κοντά και να διαπιστώσουμε τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.

Θα τη θυμόμαστε με αγάπη και απεριόριστο σεβασμό.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της».

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

“Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Φραντζεσκάκη.

Οι αναρίθμητοι φίλοι της, οι άνθρωποι που βοήθησε από διάφορα μετερίζια, καθώς και οι εκατοντάδες Καβαλιώτες που την τίμησαν επανειλημμένα με την εμπιστοσύνη τους, για τη συνολική προσφορά της στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχασαν το διαχρονικό στήριγμα τους.

Η Μαρία, ξεπερνώντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές, όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εργάστηκε άοκνα για το καλό του Δήμου Καβάλας και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας.

Με τις γνώσεις, την εμπειρία και τον ακέραιο χαρακτήρα της, είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Στην οικογένεια της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου

Μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου της Μαρίας Φρατζεσκάκη, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Καβάλας σήμερα πενθεί.

Η απώλεια της Μαρίας Φραντζεσκάκη μας προκαλεί θλίψη καθώς ήταν μια ζωντανή παρουσία, μια μάχιμη της αυτοδιοίκησης, ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξεως αυτής.

Εκφράζουμε στους οικείους της τα θερμά μας συλλυπητήρια».

 

Η ΔΕΥΑΚ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. εκφράζουν τη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια της Δημοτικής Συμβούλου και μέλους του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Μαρίας Φραντζεσκάκη.

Με τη συμμετοχή της στο Δ.Σ. επηρέασε καθοριστικά τη λειτουργία της Επιχείρησης και η απουσία της θα είναι αισθητή.

Θα τη θυμόμαστε πάντα με σεβασμό.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

 

Οι εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ. Καβάλας

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετάμε την αγαπημένη μας συνάδελφο Μαρία Φραντζεσκάκη, που σαν ψέμα μας φαίνεται, ότι έφυγε από κοντά μας. Ο θάνατός της μας συγκλόνισε όλους. Μαζί της νιώσαμε πως χάσαμε κι εμείς ένα κομμάτι απ’ την δική μας ζωή. Αυτό που περάσαμε μαζί της, στα χρόνια της συνεργασίας αλλά και της φιλίας μας.
Εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο σύζυγο, στα παιδιά και στους οικείους της.

Η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη

Το ΝΠΔΔ “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας, μετά την τραγική είδηση του θανάτου της αγαπητής Μαρίας Φραντζεσκάκη, που διετέλεσε στο παρελθόν Πρόεδρος του ΔΣ του ΝΠ και αποτελούσε μέλος στο σημερινό ΔΣ του, εκφράζει τη θλίψη για τον άδικο χαμό της και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Μάκης Παπαδόπουλος: «Μεγάλη η απώλεια της Μαρίας Φραντζεσκάκη»

Με βαθιά θλίψη και οδύνη για την άδικη απώλειά της, αποχαιρετούμε τη συνάδελφο δημοτική σύμβουλο Μαρία Φραντζεσκάκη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες το βράδυ από τον κορωνοϊό.

Εγώ προσωπικά αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας εκφράζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια και τους οικείους της Μαρίας.

Από σήμερα, η οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η πόλη μας γίνονται πολύ φτωχότερες…

Μαρία, καλό σου ταξίδι…

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και φίλους για το θάνατο της Μαρίας Φραντζεσκάκη.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα