Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Κοινωνική προσφορά του ΤΕΕ ΑΜ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε να ενισχύσει δομές που περιθάλπουν παιδιά και εδρεύουν στην περιοχή ευθύνης του Τμήματος, με την προμήθεια και την ευγενική δωρεά αναγκαίων υλικών και εξοπλισμού.

Έπειτα από επικοινωνία με την κυρία Κατερίνα Σκαρμούτσου, υπεύθυνη στα Σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, ενημερωθήκαμε για την ανάγκη κάλυψης τρεχουσών αναγκών της δομής μέσω ενός στεγνωτηρίου ρούχων.

Με την ομόφωνη απόφαση 10/Σ1/2021, η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος προμηθεύτηκε ένα στεγνωτήριο ρούχων BEKO DPY8506GXB1, το οποίο παρέδωσε σήμερα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Απόστολος Παυλίδης.

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά και να ευχαριστήσουμε το προσωπικό που απασχολείται στα Σπίτια του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας για την ευκαιρία που μας έδωσε να συνεισφέρουμε στο ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο ίδιο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς του ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας, θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες η ενίσχυση δομής στην πόλη της Δράμας.

spot_img

Διαφημίσεις