Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Ευχαριστήριο των ασθενών αιματολογικών παθήσεων Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης για το Vidaza

Ακολούθησε μας

Οι ασθενείς αιματολογικών παθήσεων Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, απέστειλαν προς τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια, τον υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη, τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ι. Κωτσιόπουλο, τους βουλευτές Γ. Πασχαλίδη και Χ. Κεφαλίδου, καθώς στον Διοικητή 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας-Θράκης Δ. Τσαλικάκη, την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ Υγείας, Υφυπουργέ Υγείας, κ. Γενικέ Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Βουλευτή Καβάλας Ν.Δ. κ. Πασχαλίδη, Βουλευτή Δράμας ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Κεφαλίδου, Διοικητή 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας-Θράκης κ. Τσαλικάκη, αξιότιμοι κύριοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού,

Όλοι εμείς οι ασθενείς αιματολογικών παθήσεων των Νομών Καβάλας – Δράμας – Ξάνθης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον αγώνα που δώσατε προκειμένου να κάνουμε τις θεραπείες μας στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Πρόκειται για μια εφ’ όρου ζωής θεραπεία, εφτά ημέρες κάθε μήνα, με λήψη του φαρμάκου Vidaza (υποδόριες ενέσεις) που προμηθευόμαστε από το φαρμακείο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και πραγματοποιείται σε Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας, χωρίς να γίνεται εισαγωγή των ασθενών σε Αιματολογική Κλινική.

Επισημαίνουμε τον δραστήριο Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας-Θράκης κ. Τσαλικάκη Δημήτριο και τον Βουλευτή Ν.Δ. κύριο Πασχαλίδη Ιωάννη οι οποίοι είχαν τα τηλέφωνά τους διαθέσιμα και μας διαβεβαίωναν ότι το πρόβλημά μας θα λυθεί (τουλάχιστον ως προς το πρώτο στάδιο) και ότι η θεραπεία μας (με το φάρμακο VIDAZA για εφτά ημέρες κάθε μήνα), θα πραγματοποιείται στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας και δεν θα χρειάζεται να μεταβαίνουμε στα Νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης ή της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε επίσης και τη Βουλευτή Δράμας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Κεφαλίδου Χαρά που ασχολήθηκε με το πρόβλημά μας και κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Υγείας.

Πρόσφατα, ο Βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. κ. Πασχαλίδης Ιωάννης, την ώρα που ήταν στο Υπουργείο Υγείας, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας και μας διαβεβαίωσε ότι ο κ. Εμμανουήλ Σπανουδάκης (Επίκουρος Καθηγητής, ειδικός αιματολόγος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης) θα βρίσκεται μία (1) φορά την εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας. Όλοι εμείς οι ασθενείς και των τριών Νομών (Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης) γνωρίζουμε ότι ο κύριος Σπανουδάκης είναι ένας λαμπρός επιστήμονας και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε που δέχτηκε να έχει την επίβλεψη για τις θεραπείες μας.

Τέλος, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους πάρα πολύ που δώσατε λύση στο μεγάλο πρόβλημά μας όλων των ασθενών και των τριών Νομών (Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης) και μπήκε ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου της Καβάλας.

Με εκτίμηση

Οι ασθενείς αιματολογικών παθήσεων Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα